Δ.Σ. συγκάλεσαν για τη Δευτέρα (7/2) οι ομάδες της Super League και αφορμή στέκονται οι τιμωρίες της ΔΕΑΒ και εν γένει το νομοθετικό πλαίσιο.

Το μεσημέρι (15:30) της Δευτέρας οι ομάδες της Stoiximan Super League θα πραγματοποιήσουν Δ.Σ. Και αφορμή στέκονται οι ποινές της ΔΕΑΒ, καθώς και το γενικότερο νομοθετικό πλαίσιο. Αφορμή στέκεται η “βαριά” τιμωρία του ΠΑΟΚ. Η οποία και ανάγκασε τον “αποδεκατισμένο” Δικέφαλο να καταθέσει αίτημα αναβολής για τον αγώνα με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Stoiximan Super League:

«Ανακοινώνεται ότι τη Δευτέρα 10/2/2025 και ώρα 15:30, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Το μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης έχει ως ακολούθως:

– Τοποθέτηση του συνεταιρισμού και λήψη αποφάσεων επί του νομοθετικού πλαισίου που έχει οδηγήσει σε αποφάσεις όπως αυτή της επιβολής περιοριστικών όρων απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα κατά ποδοσφαιριστών και προπονητών, στις πολλαπλές αποφάσεις της Δ.Ε.Α.Β. περί διεξαγωγής αγώνων κεκλεισμένων των θυρών για μεμονωμένα περιστατικά κ.λπ. (Σημειώνεται πως στην εν λόγω συνεδρίαση έχει κληθεί να συμμετέχει ο Πρόεδρος της Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. και τα μέλη αυτής)».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24