Ολυμπιακός: Για την πρόκριση στο Final-4 τα κορίτσια του Θρύλου!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδας: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΑΝΟ Γλυφάδας στο Παπαστράτειο για την πρόκριση στο Βόλο!
Ο Ολυμπιακός μας και συγκεκριμένα η ομάδα πόλο Γυναικών του συλλόγου επιστρέφει δυναμικά στη δράση. Και έχει μπροστά της μία από τις πιο κρίσιμες αναμετρήσεις της χρονιάς! Αύριο Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30, οι «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ελλάδας αντιμετωπίζουν τον ΑΝΟ Γλυφάδας. Συγκεκριμένα στον νοκ άουτ προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Το Παπαστράτειο κολυμβητήριο θα αποτελέσει για άλλη μια φορά την «καυτή» έδρα του Ολυμπιακού! Με τον Θρύλο να στοχεύει στην πρόκριση στο Final-4 του θεσμού, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Βόλο στις 21-22 Φεβρουαρίου.
Η ομάδα του Ολυμπιακού είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Με στόχο να συνεχίσει την πορεία της προς την κατάκτηση του Κυπέλλου, διεκδικώντας μια ακόμη σπουδαία διάκριση στη φετινή σεζόν.
Με την υποστήριξη του κόσμου στο Παπαστράτειο και με την ενέργεια που μόνο ο Ολυμπιακός ξέρει να προσφέρει, οι παίκτριες του Δημήτρη Κραβαρίτη θα τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν τη νίκη και να βρεθούν ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης. Η συνέχεια του θεσμού φέρνει συναρπαστικά ματς. Και οι «ερυθρόλευκες» είναι έτοιμες να γράψουν το επόμενο κεφάλαιο της επιτυχίας τους.