Ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Λούκα Μπάνκι,τόνισε πως κόντρα σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός πρέπει να μειώνονται τα λάθη.

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Λούκα Μπάνκι, τόνισε πως κόντρα σε ομάδες όπως ο Ολυμπιακός πρέπει να μειώνονται τα λάθη και να ελέγχεται ο ρυθμός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μπάνκι:

«Όταν παίζεις τέτοιες ομάδες πρέπει να μειώσεις τα λάθη. Πρέπει να ελέγχεις τον ρυθμό. Να τους διαβάζεις. Κάναμε πολλά λάθη και δώσαμε στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να φτάσει σε διψήφια νούμερα την διαφορά. Είχαμε καλή ενέργεια για να επιστρέψουμε. Πρέπει να είμαστε πιο απαιτητικοί. Είναι θέμα αφοσίωσης και συγκέντρωσης. Κάτι που πρέπει να πάρουμε είναι η εμπειρία αλλά χρειαζόμαστε νίκες. Είμαι απογοητευμένος γιατί ήταν τρομερή η προσπάθεια αλλά δεν έχουμε συνέπεια».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24