Η ΠΑΕ Ολυμπιακός συνεχάρη τον αθλητή του μήκους, ο οποίος ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης.

Το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης κατέκτησε η Ελλάδα με τον Μίλτο Τεντόγλου. Ο νεαρός αθλητής έκανε ένα τεράστιο άλμα στα 8.38 στο μήκος και έτσι ανέβηκε για μια ακόμα φορά στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ποστάρισμά της στα social media έδωσε τα δικά της συγχαρητήρια στον αθλητή του τριπλούν τονίζοντας ότι για μια ακόμα φορά σήκωσε την ελληνική σημαία ψηλά.

«Συγχαρητήρια στον “χρυσό” Μίλτο Τεντόγλου, που σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου στη Γλασκώβη! Μας έκανες υπερήφανους!» αναφέρεται σχετικά.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24