Δημοσίευμα του «Kicker» συνδέει τον Ολυμπιακό με τον Ζορντί Μακενγκό της Φράιμπουργκ ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Γενάρη.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του «Kicker», ένας παίκτης που έχει κινήσει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι ο Ζορντί Μακενγκό. Ο ύψους 1,91μ. 23χρονος Γάλλος καλύπτει τη θέση τόσο του αριστερού μπακ όσο και του στόπερ. Και αγωνίζεται στη Φράιμπουργκ τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

«Ο Μακενγκό μετακομίζει στον Ολυμπιακό;», είναι το ερώτημα που θέτει το γερμανικό μέσο και προσθέτει: «Την περασμένη σεζόν, ο Τζόρντι Μακένγκο πραγματοποίησε 20 εμφανίσεις για τη Φράιμπουργκ, δέκα από τις οποίες ήταν στην αρχική ενδεκάδα.

Super League: Οι ατάκες Μαρινάκη προς Ηλιόπουλο
Super League: Οι ατάκες Μαρινάκη προς Ηλιόπουλο

Τα πράγματα δεν πάνε καλά για τον αριστερό μπακ το 2024/25 (67 λεπτά σε επτά παιχνίδια). Ο 23χρονος αυτή τη στιγμή συνδέεται με τον Ολυμπιακό».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24