Ο Κρίστοφερ Βέλντε έχει πάρει επαρκέστατο χρόνο συμμετοχής στη Stoiximan Super League με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Super League, ο Κρίστοφερ Βέλντε έχει αγωνιστεί 672 λεπτά. Ο Βέλντε είναι ο 2ος από πλευράς χρόνου στο ρόστερ. Πίσω μόνο από τον Ζέλσον Μαρτίνς, που έχει 1032 λεπτά σε 13 αγώνες.

Ο Βέλντε είναι 5ος συνολικά στον Ολυμπιακό με 20 τελικές. Πρώτος είναι ο Ελ Καμπί με 51 και 2ος ο Ζέλσον με 28. Τέλος ως προς τον χρόνο στη Stoiximan Super League 1 στον Ολυμπιακό πρώτος και με διαφορά στον σύλλογο είναι ο Τζολάκης των 1533 λεπτών.

Την πρώτη εξάδα κλείνουν ο Ελ Καμπί των 1308 λεπτών, ο Ροντινέι των 1186, ο Ορτέγα των 1080 λεπτών, ο Ζέλσον των 1032 και ο Τσικίνιο των 963 λεπτών.

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24