Η Μαράια Κάρεϊ γιόρτασε το Χάλογουιν με μια μικρή καθυστέρηση, αλλά με μεγάλο μπούστο!

Η τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ μεταμφιέστηκε σε Catwoman και μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media. Γιόρτασε το Χάλογουιν με μια μικρή καθυστέρηση.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανάρτησε μια σειρά από στιγμιότυπα από τη γιορτή.

Σε κάποια από αυτά, είναι ντυμένη σαν τη διάσημη σούπερ ήρωα, φορώντας μία δερμάτινη στολή με ανοιχτό ντεκολτέ. Σε άλλα, ποζάρει μεταμφιεσμένη δίπλα στα παιδιά της.

Στη λεζάντα της ανάρτησής της γράφει: «Καλό Χάλογουιν!! 7 μέρες αργότερα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη roc (@moroccan.cannon)

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24