Ο προπονητής της Ρέιντζερς έδωσε το στίγμα του σχετικά με τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, για το League Phase του Europa.

O προπονητής της Ρέιντζερς, Φιλίπ Κλεμάν, έκανε δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό, η οποία καθυστέρησε να ξεκινήσει, καθώς η αποστολή της Ρέιντζερς καθυστέρησε στο αεροδρόμιο.

Ο τεχνικός των Σκωτσέζων σχολίασε μεταξύ άλλων πώς «ο Λόρενς (μεσοεπιθετικός της ομάδας) είναι εκτός. Δεν ταξίδεψε γιατί τραυματίστηκε το Σαββατοκύριακο και θα είναι έξω για αρκετές εβδομάδες. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Υπήρξε πολύ σημαντικός για την ομάδα αλλά αυτή η απουσία θα δώσει τη δυνατότητα σε άλλους παίκτες να αποδείξουν την αξία τους.

Ξέρουμε πώς θα είναι ένα μεγάλο τεστ για εμάς (ο αγώνας κόντρα στον Ολυμπιακό) αλλά έχουμε έμπειρους παίκτες για να διαχειριστούμε την ατμόσφαιρα που θα έχει ο αντίπαλος από την εξέδρα. Οι ευρωπαϊκές βραδιές είναι ξεχωριστές και περιμένουμε πώς και πώς να παίξουμε σε αυτό το γήπεδο. Πάντα περιμένουμε πώς και πώς το παίζουμε σε γήπεδα σαν και αυτό. Θέλουμε να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο για να πάρουμε τους βαθμούς και πάμε με τη συγκεκριμένη νοοτροπία και σε αυτόν τον αγώνα».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24