Ο προπονητής του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ, Αντρέα Γκαρντίνι, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης και τη νίκη της ομάδας μας επί της Κηφισιάς (3-0).

Νικηφόρα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Volley League Ανδρών ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ, ο οποίος επικράτησε με 3-0 σετ (25-23, 25-22, 25-16) της Κηφισιάς στην κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής. Η οποία διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Μετά την πρόκριση στους ομίλους του CEV Champions League, oι νταμπλούχοι ξεκίνησαν ιδανικά την πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα. Και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, το επόμενο Σάββατο (2/11, 19:00), στο κλειστό του Μετς.

Από κει και πέρα, κόντρα στην Κηφισιά, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και έφτασε δίκαια στην τελική επικράτηση. Προσθέτοντας το πρώτο «καθαρό» τρίποντο στο ενεργητικό του. Πρώτος σκόρερ και MVP της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο Ατανασίεβιτς, με 22 πόντους και το εντυπωσιακό 69% στην επίθεση, με 20/29. Ενώ είχε και έναν άσσο και ένα μπλοκ. Ακολούθησαν «διψήφιοι» οι Τζούριτς και Δαλακούρας, που σημείωσαν αμφότεροι από 10 πόντους.

Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Κηφισιά: Να εκκινήσει με το δεξί!
Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Κηφισιά: Να εκκινήσει με το δεξί!

Δείτε τα όσα είπε ο προπονητής μας, Αντρέα Γκαρντίνι: 

«Το καλό είναι, ότι νικήσαμε με 3-0. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι χαρούμενος, γιατί ακόμα δεν έχουμε καταλάβει πλήρως πώς πρέπει να παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα και έχει δυσκολίες, για να δημιουργήσουμε μια συμπαγή ομάδα, έτοιμη να παίζει τα μεγάλα παιχνίδια. Θετικό ότι κερδίσαμε με 3-0, αλλά ακόμα έχουμε να βελτιωθούμε πολύ».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24