Ο Νίκος Γκίλλας μίλησε μετά την εμφατική νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός, επί της Πάτρας στην εκτός έδρας αναμέτρηση για το πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την αήττητη πορεία του στην Α1 Πόλο Ανδρών, επικρατώντας εμφατικά της ΝΕ Πατρών με 30-7 σε εκτός έδρας αγώνα και κάνοντας έτσι το 3/3 στο πρωτάθλημα. Οι νταμπλούχοι Ελλάδος, με αυτή την επιβλητική νίκη, βρέθηκαν στην κορυφή του Β’ Γκρουπ με 9 βαθμούς, ενώ ακολουθεί η Χίος με 6 και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Από την αρχή, ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στον αγώνα, επιβεβαιώνοντας το ρόλο του ως το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης. Η ΝΕ Πατρών προσπάθησε να κρατήσει την αντίστασή της στο πρώτο οκτάλεπτο, όμως οι «ερυθρόλευκοι» πήραν γρήγορα τα ηνία. Μετά τα μέσα του πρώτου οκταλέπτου, οι παίκτες του Θρύλου ανέβασαν το ρυθμό τους, φτάνοντας σε μια άνετη διαφορά +5 (3-8).

Άλιμος ΝΑΣ – Ολυμπιακός (11-12): Πήρε τον «εμφύλιο» ο Θρύλος!
Άλιμος ΝΑΣ – Ολυμπιακός (11-12): Πήρε τον «εμφύλιο» ο Θρύλος!

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η άμυνα του Ολυμπιακού βελτιώθηκε αισθητά, με την ομάδα να πετυχαίνει ένα επιμέρους σκορ 1-6, ανεβάζοντας το προβάδισμα στο 4-14. Στο υπόλοιπο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός διατήρησε την υπεροχή του, καταλήγοντας σε έναν θρίαμβο με 30-7, δείχνοντας πλουραλισμό στην επίθεση, καθώς σκοράρισαν πολλοί παίκτες.

Με τη φόρα από αυτήν τη νίκη, οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν την προσοχή τους στο επερχόμενο ματς για το LEN Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Σαβόνα στο Παπαστράτειο την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου. Στόχος τους είναι η συνέχιση των καλών εμφανίσεων και η νίκη στο διεθνές μέτωπο.

Δείτε τα όσα είπε ο Νίκος Γκίλλας: 

«Στο σημερινό παιχνίδι, είχαμε όρεξη, άλλα θα έπρεπε να κρατήσουμε τα γκολ του αντιπάλου πιο χαμηλά. Παιχνίδι με παιχνίδι, βελτιωνόμαστε, βρίσκουμε το ρυθμό που χρειαζόμαστε και πλέον, αφοσιωνόμαστε στο Champions League και στην αναμέτρηση με την Σαβόνα, που ακολουθεί στο Παπαστράτειο».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24