Ο Ολυμπιακός πηγαίνει με ακμαιότατο ηθικό στην Τρίπολη, για τη νίκη επί του Αστέρα, το απόγευμα της Κυριακής στο «Θ. Κολοκοτρώνης».

Η νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός στην έδρα της Μάλμε, πέρα από τους τρεις βαθμούς, του χάρισε και κάτι εξίσου πολύτιμο: την ηρεμία και την αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Μετά το στραβοπάτημα απέναντι στον Λεβαδειακό, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ανάγκη μια νίκη που θα τους επανέφερε στο δρόμο των επιτυχιών. Αλλά και θα ανέβαζε την ψυχολογία τους. Κάθε επιτυχία δίνει ώθηση και ενισχύει τη συνοχή της ομάδας. Ειδικά όταν οι απαιτήσεις είναι διαρκώς υψηλές, όπως συμβαίνει στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Θα πάρει τη νίκη, θα συνεχίσει τη θετική του πορεία

Αν η ομάδα δεν κατάφερνε να κερδίσει στη Σουηδία, το κλίμα θα ήταν πιο δύσκολο και η πίεση μεγαλύτερη. Ωστόσο, το χαμόγελο επέστρεψε και οι παίκτες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι έτοιμοι να συνεχίσουν δυναμικά. Η πρόκληση τώρα είναι να διατηρήσουν το μομέντουμ και να δείξουν ότι η νίκη στη Μάλμε δεν ήταν απλώς μια καλή στιγμή. Αλλά το σημάδι της πραγματικής τους επιστροφής.

H σέξι Άστριντ ήταν στο ΟΑΚΑ: «Πώς βρεθήκαμε από το Μπερναμπέου, να παίζουμε με τη χειρότερη ομάδα της Ελλάδας» (vids)
H σέξι Άστριντ ήταν στο ΟΑΚΑ: «Πώς βρεθήκαμε από το Μπερναμπέου, να παίζουμε με τη χειρότερη ομάδα της Ελλάδας» (vids)

Με το βλέμμα στραμμένο στο παιχνίδι της Κυριακής (27/10) απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ο Θρύλος ετοιμάζεται να κάνει ακόμα ένα βήμα προς τον μεγάλο στόχο του. Η έδρα του Αστέρα είναι πάντα δύσκολη και απαιτεί συγκέντρωση. Καθώς η ομάδα της Τρίπολης αποτελεί υπολογίσιμο αντίπαλο που γνωρίζει να εκμεταλλεύεται τις αδυναμίες των αντιπάλων της. Ο Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του, όμως, έχουν λάβει τα μηνύματα από τη μέχρι τώρα πορεία τους και γνωρίζουν ότι κάθε αναμέτρηση είναι κρίσιμη.

Με ανανεωμένη ψυχολογία και αποφασιστικότητα, οι «ερυθρόλευκοι» επιδιώκουν να αποδείξουν ότι είναι εδώ για να μείνουν. Το διπλό στην Τρίπολη θα είναι άλλη μία δήλωση της δυναμικής τους και ένα ακόμα βήμα προς την κορυφή.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24