Η αθλήτρια του Θρύλου Γιας Νίζετιχ, μίλησε ενόψει της σημερινής εντός έδρας αναμέτρησης που δίνει η ομάδα μας επί της Λαμίας.

Σήμερα το απόγευμα, ο Ολυμπιακός κι η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του συλλόγου επιστρέφει στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» για την πρώτη της εντός έδρας εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα κι η Νίζετιχ ανυπομονεί. Η σημερινή αναμέτρηση θα γίνει απέναντι στη Λαμία, στις 19:30. Μετά την επιτυχημένη τους εκκίνηση στην πρεμιέρα της Volley League, οι «ερυθρόλευκες» είναι έτοιμες να διεκδικήσουν τη δεύτερη νίκη τους και να διατηρήσουν το απόλυτο των επιτυχιών.

Ολυμπιακός: Έτοιμη κι η Νίζετιχ

Με κίνητρο την υποστήριξη των φιλάθλων και την πίστη στις ικανότητές τους, οι αθλήτριες του Ολυμπιακού δείχνουν να έχουν δουλέψει σκληρά και να προετοιμάστηκαν κατάλληλα για αυτήν τη σημαντική αναμέτρηση. Η Γιας Νίζετιχ, μία από τις βασικές παίκτριες της ομάδας, εξέφρασε τη χαρά της για το γεγονός ότι παίζουν μπροστά στους φιλάθλους τους για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν.

Όπως τόνισε στις δηλώσεις της:

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη για το πρώτο μας ματς στο πρωτάθλημα εντός έδρας. Δουλεύουμε πολύ καλά. Είμαστε σίγουροι και χαρούμενοι για τον τρόπο που δουλεύουμε και παίζουμε. Ελπίζω, να δώσουμε στους φιλάθλους μας χαρά για άλλη μια φορά».

Η αντίπαλη ομάδα της Λαμίας αποτελεί μια ανταγωνιστική δύναμη. Αλλά ο Ολυμπιακός, με τη βοήθεια του ενθουσιώδους κοινού του και την ποιότητα των παικτριών του, θα επιδιώξει να ελέγξει τον ρυθμό του παιχνιδιού και να επιβάλλει το δικό του στυλ από την αρχή. Το κλειδί για τη νίκη θα είναι η ομαδικότητα και η αμυντική συνοχή. Στοιχεία στα οποία η ομάδα του Ολυμπιακού βασίζεται πολύ φέτος.

Το ματς αυτό θα είναι μια ευκαιρία για τις «ερυθρόλευκες» να δείξουν στους φιλάθλους τους την πρόοδό τους. Και παράλληλα να κάνουν ένα δυναμικό βήμα προς τον φετινό τους στόχο: την κατάκτηση του τίτλου.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24