Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ευχαρίστησε μέσω ενός ποσταρίσματος στα social media τους οπαδούς μας, που έκαναν ένα μικρό… ΣΕΦ την έδρα της Μπάγερν.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς τους φιλάθλους της ομάδας που ταξίδεψαν στο Μόναχο και δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα στον αγώνα με την Μπάγερν. Με ανάρτηση στα social media, οι «ερυθρόλευκοι» ευχαρίστησαν θερμά τους οπαδούς. Τονίζοντας μάλιστα, ότι η υποστήριξή τους θύμισε κάτι από το… Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Κάνοντας την έδρα της γερμανικής ομάδας να μοιάζει με ένα μικρό «ΣΕΦ».

Ολυμπιακός: ΦΟΒΕΡΗ ατμόσφαιρα από τους ΓΑΥΡΟΥΣ

Η ΚΑΕ ανάρτησε το εξής μήνυμα, συνοδευόμενο από φωτογραφίες της κερκίδας με τους φίλους του Ολυμπιακού να δίνουν παλμό στην αναμέτρηση: «Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που βρέθηκαν στο πλευρό μας στην αναμέτρηση με την Μπάγερν». Η ομάδα, παρά την ήττα, ένιωσε έντονα την παρουσία του κόσμου της, που γέμισε το γήπεδο με φωνές, συνθήματα και πάθος, δημιουργώντας μια δυναμική ατμόσφαιρα και στηρίζοντας τους παίκτες από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Ο Φρανσίσκο… στον Ολυμπιακό; – Όλο το παρασκήνιο!
Ο Φρανσίσκο… στον Ολυμπιακό; – Όλο το παρασκήνιο!

Δείτε την ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Διδάσκει… οπαδικά σε όλη την Ευρώπη

Η παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας είναι παραδοσιακά έντονη. Με τους φιλάθλους να βρίσκονται πάντα δίπλα στον Θρύλο σε κάθε πόλη της Ευρώπης. Η υποστήριξή τους αποτελεί, άλλωστε, έναν από τους λόγους που ο Ολυμπιακός ξεχωρίζει στην Ευρωλίγκα. Φέρνοντας μαζί του σε κάθε αγώνα το πάθος και τον παλμό του ελληνικού κοινού.

Αναμφίβολα, οι «ερυθρόλευκοι» παίκτες άντλησαν δύναμη από την υποστήριξη του κόσμου, και, παρά την απογοήτευση της ήττας, η ομάδα γνωρίζει ότι έχει στο πλευρό της τη στήριξη των φιλάθλων, που θα συνεχίσουν να τη στηρίζουν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24