Η αθλήτρια του Θρύλου, Στεφανία Σάντα είναι έτοιμη για την ευρωπαϊκή μας πρεμιέρα, όπως εξωτερίκευσε στα social media.

Η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού ξεκινά το ευρωπαϊκό της ταξίδι για τη σεζόν 2024-25 σήμερα Σάββατο, με τη Στεφανία Σάντα να δίνει το σύνθημα για νίκη. Η αναμέτρηση αυτή αποτελεί την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LEN Euroleague. Οι «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ελλάδας, οι οποίες τερμάτισαν ως φιναλίστ στην περσινή διοργάνωση, θα αντιμετωπίσουν τον Άλιμο ΝΑΣ στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο. Όπου θα είναι τυπικά φιλοξενούμενες. Με στόχο φυσικά, ένα δυνατό ξεκίνημα στην ευρωπαϊκή τους πορεία.

Στεφανία Σάντα: Ανυπομονεί, μα είναι πανέτοιμη! 

Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη  έχει προετοιμαστεί εντατικά για αυτήν τη σπουδαία αναμέτρηση. Ενώ η αθλήτρια Στεφανία Σάντα, μέλος-κλειδί των «ερυθρολεύκων», δήλωσε μέσα από τα social media την ανυπομονησία της να αγωνιστεί.

Σάντα: «Θέλαμε να παίξουμε με πάθος»
Σάντα: «Θέλαμε να παίξουμε με πάθος»

Δείτε την ανάρτησή της: 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefania Santa (@stefania.santa)

Δείχνοντας την αποφασιστικότητα της ίδιας και της ομάδας για το σημερινό παιχνίδι. Οι παίκτριες του Ολυμπιακού διαθέτουν εμπειρία και ποιότητα. Ενώ επίσης γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το πρώτο βήμα για να θέσουν τις βάσεις για την πρόκρισή τους στις επόμενες φάσεις της διοργάνωσης.

Θα βοηθήσει κι ο κόσμος

Με τη δύναμη της περσινής επιτυχημένης πορείας, ο Ολυμπιακός επιδιώκει να διατηρήσει τη θέση του μεταξύ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης. Ενώ το παιχνίδι με τον Άλιμο ΝΑΣ αποτελεί μια σημαντική δοκιμασία. Ο Άλιμος είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα. Και παρότι ο Ολυμπιακός θεωρείται το φαβορί, οι παίκτριες γνωρίζουν πως κάθε αντίπαλος χρειάζεται προσοχή και συγκέντρωση.

Με τον στόχο της νίκης και μιας ισχυρής εμφάνισης, οι «ερυθρόλευκες» είναι αποφασισμένες να κατακτήσουν το πρώτο τους ευρωπαϊκό τρίποντο για τη φετινή χρονιά. Ελπίζοντας να κάνουν ένα βήμα πιο κοντά σε μια ακόμα τελική φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24