Ο Ολυμπιακός έκανε την απόβαση από το Μάλμε, με τον Μεντιλίμπαρ να δείχνει πως έχει το τρόπο στην... Ευρώπη. Δεν είναι όμως αυτό. Μπορεί με Μπαρτζώκα να ανταλλάξει στοιχεία ο Βάσκος;

Ο Ολυμπιακός πήρε ένα σπουδαίο διπλό (0-1) κόντρα στη Μάλμε. Ο Μεντιλίμπαρ δίδαξε ακόμα μία φορά τι σημαίνει να είσαι Ευρωπαίος. Ο Βάσκος, με την τακτική του προσέγγιση, δείχνει πως στην Ευρώπη… παίζει μόνος του.

Παρ’ όλα αυτά, όμως, αυτό που ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει είναι η διάσπαση κλειστής άμυνας στην Ελλάδα. Μία πολύ καλή σκέψη είχε ο Γιώργος Τσανάκας, την οποία μοιράστηκε στο Amerikanos 24 TV. Μία σκέψη που θα μπορούσε να βοηθήσει τόσο τον Μεντιλίμπαρ στην Ελλάδα όσο και τον coach Μπαρτζώκα.

H σέξι Άστριντ ήταν στο ΟΑΚΑ: «Πώς βρεθήκαμε από το Μπερναμπέου, να παίζουμε με τη χειρότερη ομάδα της Ελλάδας» (vids)
H σέξι Άστριντ ήταν στο ΟΑΚΑ: «Πώς βρεθήκαμε από το Μπερναμπέου, να παίζουμε με τη χειρότερη ομάδα της Ελλάδας» (vids)

Χαρακτηριστικά, αναφέρει ο Γιώργος Τσανάκας στο Amerikanos24.gr: «Ο Μεντιλίμπαρ και ο Μπαρτζώκας θα μπορούσαν να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να ανταλλάξουν στοιχεία του παιχνιδιού τους, όπως…»

Δείτε όσα είπε για Μεντιλίμπαρ και Μπαρτζώκα ο Γιώργος Τσανάκας στο Amerikanos24 TV:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amerikanos24tv (@amerikanos24tv)

Ολυμπιακός… Ευρώπης, αλλά!

Ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ, όπως έχουμε πει, αντιμετωπίζει προβλήματα στην Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά, δεν δείχνει το ίδιο πρόσωπο στην Ευρώπη. Εκεί βλέπουμε μία διαφορετική ομάδα. Αυτό φάνηκε και στην αναμέτρηση με τη Μάλμε.

Ο Βάσκος κατέβασε μία ομάδα που δεν σταμάτησε να τρέχει σε όλο το γήπεδο, ασκώντας πίεση που έπνιγε τον αντίπαλο. Στην Ελλάδα, όμως, αυτό το στυλ παιχνιδιού δύσκολα αποδίδει, και ο Μεντιλίμπαρ αναζητά λύσεις για το πώς να διασπά τις κλειστές άμυνες.

Υπάρχει τρόπος, και στο παραπάνω βίντεο ο Γιώργος Τσανάκας δίνει τη… λύση. Θα μπορούσε αυτό που προτείνει να εφαρμοστεί στην πράξη; Θα μπορούσαμε να το δούμε να γίνεται στον αγωνιστικό χώρο;

Ο Μπαρτζώκας θα μπορούσε κι εκείνος να ωφεληθεί!

Ο Έλληνας τεχνικός παίζει ίσως από το καλύτερο μπάσκετ στην Ευρώπη. Άλλωστε, έχουν γίνει πολλές αναφορές στον τρόπο που αγωνίζεται ο Ολυμπιακός υπό τις οδηγίες του. Σίγουρα υπάρχει βελτίωση και εκεί· άλλωστε τίποτα δεν είναι τέλειο.

Ακόμα και σε αυτό ο Γιώργος Τσανάκας δίνει την απάντησή του. Προτείνει τη δική του εξήγηση για το πώς μπορεί να γίνει η τελειοποίηση του παιχνιδιού. Είναι μία λύση, και στο παραπάνω βίντεο θα βρείτε όλες τις απαντήσεις.

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24