Ο Ντράγκαν Τράβιτσα, αρχηγός του Ολυμπιακού, μίλησε ενόψει της αναμέτρησης που δίνει ο Θρύλος στο Ρέντη με την Κηφισιά.

Μετά την είσοδο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, στη φάση των ομίλων του CEV Champions League, ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ κι η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Αντρέα Γκαρντίνι «μπαίνει» στη «μάχη» του πρωταθλήματος της σεζόν 2024-25.

Το Σάββατο (26/10) στις 16:00 (EPT Sports 2), οι «ερυθρόλευκοι» νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν την Κηφισιά, την οποία υποδέχονται στο κεκλεισμένων των θυρών κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την 1η αγωνιστική της Volley League.

Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Κηφισιά: Να εκκινήσει με το δεξί!
Ολυμπιακός ΟΝΕΧ – Κηφισιά: Να εκκινήσει με το δεξί!

Η ομάδα του Ολυμπιακού έχει κάνει σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ της και έχει ενισχυθεί με ταλέντο, εμπειρία και φιλοδοξία. Ο προπονητής της ομάδας, έχοντας αξιολογήσει τις ανάγκες και τις αδυναμίες της, είναι αποφασισμένος να χτίσει μια δυνατή ομάδα. Που φυσικά θα ανταγωνιστεί σε όλα τα επίπεδα. Οι παίκτες της ομάδας έχουν περάσει από εντατικές προπονήσεις. Και η χημεία που έχουν αναπτύξει αναμένεται να φανεί στο γήπεδο.

Δείτε τις δηλώσεις του Ντράγκαν Τράβιτσα: 

«Έναρξη της σεζόν, του νέου πρωταθλήματος. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Παίζουμε εντός έδρας, θέλουμε να έχουμε καλό ξεκίνημα. Σίγουρα, οι στόχοι, όταν παίζεις στον Ολυμπιακό, είναι να κερδίζεις συνέχεια ως το τέλος του πρωταθλήματος, του Κυπέλλου. Τώρα, όμως, πρέπει να κοιτάμε το παρόν, να μην κοιτάμε τόσο μακριά. Να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό στον αγωνιστικό χώρο. Να είμαστε ομάδα στις καλές και στις κακές στιγμές, με τη στήριξη των φιλάθλων μας και να προσπαθήσουμε να είμαστε ευτυχισμένοι στο τέλος της σεζόν».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24