Πολύ κουβέντα έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες για το θέμα Φρανσίσκο και... Ολυμπιακό. Τι έχει συμβεί πραγματικά; Όλο το παρασκήνιο!

Ο Ολυμπιακός είχε βρεθεί κοντά στον Σιλβαίν Φρανσίσκο το περασμένο καλοκαίρι του 2023. Τελικά, όμως, ο coach Μπαρτζώκας επέλεξε τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ενώ είδε και τον Κώστα Σλούκα να αποχωρεί για τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, στο Amerikanos24, ο Αχιλλέας Μαυροδόντης ανέφερε: «Ο Φραντσίσκο είχε κάνει συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, όταν είχε τελειώσει με το Περιστέρι, και μάλιστα ήταν να συμμετάσχει και στην προετοιμασία του Ολυμπιακού εκείνο το καλοκαίρι, αλλά…». Φυσικά, η συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί, όπου το παρασκήνιο «χτυπάει κόκκινο».

Ο Φρανσίσκο… στον Ολυμπιακό; – Όλο το παρασκήνιο!
Ο Φρανσίσκο… στον Ολυμπιακό; – Όλο το παρασκήνιο!

Η ουσία πάντως είναι ότι ο πρώην guard του Περιστερίου είχε απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους» και ήταν μία ανάσα από το να βρεθεί υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Δείτε όσα ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ο Αχιλλέας Μαυροδόντης στο Amerikanos24 TV:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amerikanos24tv (@amerikanos24tv)

Τι έχει κάνει ο Φρανσίσκο με τη φανέλα της Μπάγερν τη χρονιά που μας πέρασε;

Ο Σιλβαίν Φρανσίσκο πραγματοποίησε την πρώτη του σεζόν στην EuroLeague το 2023/2024 με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου, παρουσιάζοντας αξιόλογη απόδοση. Στα 19 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα, είχε κατά μέσο όρο 9.7 πόντους, 2.9 ασίστ, 2 ριμπάουντ και αξιολόγηση 9.1 PIR (Performance Index Rating) σε 9 αγώνες στην EuroLeague

Παράλληλα, αναδείχθηκε MVP του τελικού στο γερμανικό κύπελλο (2024), κερδίζοντας το τρόπαιο με την Μπάγερν. Μετά την επιτυχημένη σεζόν, μεταγράφηκε στη Ζαλγκίρις Κάουνας για τη σεζόν 2024/2025.

Πλέον αγωνίζεται στη Λιθουανία, όπου έχει μεταγραφεί στη Ζάλγκιρις Κάουνας, πραγματοποιώντας εκπληκτικές εμφανίσεις. Είναι κομβικός, ειδικά στο τελευταίο δεκάλεπτο, και έχει συμβάλει σημαντικά στην πολύ καλή πορεία της Ζάλγκιρις μέχρι στιγμής.

Φέτος, με τη Ζάλγκιρις, έχει μέχρι στιγμής 15.0 πόντους, 5.8 ασίστ, 1.5 ριμπάουντ και 19.2 στο PIR. Η καλύτερη φετινή του εμφάνιση ήταν κόντρα στην Μπαρτσελόνα, όπου σημείωσε 19 πόντους στην 1η αγωνιστική, με τη λιθουανική ομάδα να επικρατεί με 89-93.

Πάντως δείχνει ότι στην Ευρωλίγκα έχει πολύ μέλλον μπροστά του…

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24