Ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τη Μάλμε απόψε, σε αρκετά διαφορετικές καιρικές συνθήκες, απ' αυτές που έχει βρεθεί ως τώρα.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε για τη Σουηδία χτες, ώστε σήμερα Πέμπτη (24/10, 22:00)  να αντιμετωπίσει τη Μάλμε στην 3η αγωνιστική της League Phase του Europa League. Αυτή η αναμέτρηση δεν είναι μόνο σημαντική για τους βαθμούς του ομίλου, αλλά και για τις προκλήσεις που φέρνει μαζί της ο καιρός.

Ολυμπιακός: Θα έχει… αντίπαλο τον καιρό

Από τη ζέστη της Αθήνας, οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν στο ψυχρό κλίμα του Μάλμε. Όπου οι θερμοκρασίες κυμαίνονται μεταξύ 10-12 βαθμών Κελσίου. Ειδικότερα, καθώς πλησιάζει η ώρα της σέντρας, οι προβλέψεις δείχνουν ότι η θερμοκρασία θα πέσει κάτω από τους 9 βαθμούς. Αυτό το κρύο, σε συνδυασμό με τον υγρό καιρό της περιοχής, μπορεί να επηρεάσει την απόδοση των παικτών. Κάνοντάς τους να προσαρμοστούν γρήγορα στις δύσκολες συνθήκες.

Η κατάσταση γίνεται πιο περίπλοκη καθώς το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο με φιλάθλους. Περίπου 1500 υποστηρικτές του Ολυμπιακού θα ταξιδέψουν από την Ελλάδα και διάφορες περιοχές της Ευρώπης για να ενισχύσουν την ομάδα τους. Αυτή η στήριξη αναμένεται να δημιουργήσει μια καυτή ατμόσφαιρα, παρά τις κρύες καιρικές συνθήκες. Οι φίλαθλοι του Θρύλου ελπίζουν να πανηγυρίσουν το πολυπόθητο «διπλό». Που θα μπορούσε να φέρει την ομάδα τους πιο κοντά στην πρόκριση για τους επόμενους γύρους της διοργάνωσης.

Εν τέλει, η αναμέτρηση θα απαιτήσει από τους παίκτες του Ολυμπιακού όχι μόνο τακτική και τεχνική. Αλλά και αντοχή και προσαρμοστικότητα. Ο κρύος καιρός αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο, και η ικανότητα της ομάδας να προσαρμοστεί στις αντίξοες συνθήκες θα μπορούσε να κρίνει την έκβαση του αγώνα.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24