Γνωστοποιήθηκαν οι διαιτητές του αγώνα που δίνει ο Ολυμπιακός εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Γερμανική Μπάγερν Μονάχου, την ερχόμενη Παρασκευή.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για μία σημαντική εκτός έδρας δοκιμασία αύριο (25/10, 21:45) στο νεότευκτο γήπεδο της Μπάγερν Μονάχου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Euroleague. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα προσπαθήσει να διευρύνει τη νικηφόρα πορεία της. Όπως και να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η Euroleague ανακοίνωσε τη διαιτητική τριάδα που θα διευθύνει την αναμέτρηση. Οι διαιτητές θα είναι οι Τόμισλαβ Χορντόφ από την Κροατία, Κάρλος Κορτές από την Ισπανία και Γιούργκις Λαουριναβίτσιους από τη Λιθουανία. Αυτή η τριάδα έχει εμπειρία σε υψηλού επιπέδου αγώνες. Ενώ αναμένεται να διασφαλίσει μια δίκαιη και ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Ολυμπιακός: Tο παρασκήνιο για το δανεισμό του Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα
Ολυμπιακός: Tο παρασκήνιο για το δανεισμό του Πετρούσεφ στον Ερυθρό Αστέρα

Ολυμπιακός: Θα βοηθήσει κι ο Μιλουτίνοφ

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα έχει στη σύνθεσή του τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση στο πρόσφατο παιχνίδι με την Καρδίτσα για την Stoiximan GBL. Προσφέροντας μια σημαντική ενίσχυση στην ομάδα. Άλλωστε πλέον, ο Μπαρτζώκας θα έχει διαθέσιμους δύο «κανονικότατους» πύργους, για τις προσπάθειες του Θρύλου σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Μην ξεχνάμε την προσφορά των δύο, το προηγούμενο διάστημα.

Από την άλλη, η ομάδα θα στερηθεί τον Κίναν Έβανς, ο οποίος είναι μακροχρόνια απόντας. Καθώς και τον Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος, που αντιμετωπίζει πρόβλημα στον δικέφαλο του ποδιού του.

Η αναμέτρηση με την Μπάγερν αναμένεται να είναι πολύ απαιτητική. Διότι η γερμανική ομάδα διαθέτει ισχυρό ρόστερ και υποστηρίζεται από τον ενθουσιώδη κόσμο της. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παρουσιαστεί συγκεντρωμένος και να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που θα του παρουσιαστεί, προκειμένου να διεκδικήσει τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στους στόχους του στην Euroleague.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24