Ο Ολυμπιακός του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μας έχει συνηθίσει στις... εκπλήξεις ως προς την ενδεκάδα, απόψε θα δούμε κάποια απ' αυτές; Ή θα προτιμήσει τους «μπαρουτοκαπνισμένους»;

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε (24/10, 22:00) στη Σουηδία απέναντι στη Μάλμε, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League, με στόχο να κατακτήσει ένα σημαντικό «διπλό» που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι αποφασισμένη να παρουσιάσει την καλύτερη δυνατή εικόνα, ώστε να συνεχίσει την καλή της πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης.

Στη συνέντευξη Τύπου πριν από το ματς, ο Μεντιλίμπαρ επισήμανε τη σημασία του αγώνα. Υπογραμμίζοντας ότι οι παίκτες του πρέπει να βγάλουν αντίδραση μετά την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό στο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός: Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» – Μέσα οι νεαροί! (pic)
Ολυμπιακός: Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» – Μέσα οι νεαροί! (pic)

Ολυμπιακός: Θα πάει σε… έκπληξη; 

Η εμφάνιση εκείνου του αγώνα δεν ήταν ικανοποιητική. Και ο Βάσκος τεχνικός έδωσε έμφαση στην ανάγκη για άμεση βελτίωση τόσο στην αμυντική λειτουργία. Όσο και στη διαχείριση των κρίσιμων στιγμών του παιχνιδιού. Ειδικά στην Ευρώπη, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Και ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι συγκεντρωμένος για 90 λεπτά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Ένα στοιχείο που προσθέτει ενδιαφέρον είναι το ενδεχόμενο ο Μεντιλίμπαρ να κάνει κάποιες εκπλήξεις στην ενδεκάδα. Καθώς στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί και νεαροί παίκτες, όπως ο Μουζακίτης, ο Μπακούλας και ο Κωστούλας. Αν και η συμμετοχή τους δεν είναι βέβαιη, η παρουσία τους δείχνει την πρόθεση του προπονητή να δώσει ευκαιρίες σε νέα ταλέντα. Όπως και να φέρει φρέσκια ενέργεια στην ομάδα.

Η Μάλμε είναι μια δυνατή ομάδα, ειδικά στην έδρα της, και ο αγώνας θα είναι δύσκολος. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα και την εμπειρία για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τον φέρει πιο κοντά στην επόμενη φάση του Europa League.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24