Ο πρωταθλητής Ευρώπης Ολυμπιακός επέστρεψε εμφατικά στη διοργάνωση που κατέκτησε πριν λίγους μήνες, συντρίβοντας με 5-0 την Ταλίνα Κάλεφ.

Ο Ολυμπιακός Κ19 επέστρεψε στο UEFA Youth League, τη διοργάνωση που κατέκτησε πριν λίγους μήνες, πραγματοποιώντας μια καταπληκτική εμφάνιση και ισοπεδώνοντας με σκορ 5-0 την Ταλίνα Κάλεφ από την Εσθονία.

Ο αγώνας διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και ήταν στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης στο μονοπάτι των πρωταθλητών του Youth League.

Ολυμπιακός – Kalev Κανάλι: Εκεί θα δείτε τη «μάχη» των Νέων!
Ολυμπιακός – Kalev Κανάλι: Εκεί θα δείτε τη «μάχη» των Νέων!

Η ρεβάνς θα γίνει στις 6/11 στο Ταλίν της Εσθονίας, ενώ σε περίπτωση πρόκρισης, οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τον νικητή του ζευγαριού Zbrojovka (Τσεχία) – Astrencin (Σλοβακία), στο δρόμο για να υπερασπιστεί τον περσινό του τίτλο.

Πρωταγωνιστές για τους ερυθρόλευκους ήταν ο Παπακανέλλος που σκόραρε και μοίρασε δύο ασίστ και ο Γιουσούφ, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ.

Ο Γιουσούφ άνοιξε το σκορ για τους πρωταθλητές Ευρώπης (36′), ο Τουφάκης διπλασίασε τα τέρματα των Πειραιωτών (41′), αμφότερα από ασίστ του Παπακανέλλου.

Ο Παπακανέλλος, στο 36ο λεπτό, μετά από ωραία ενέργεια έκανε τη σέντρα από δεξιά βρήκε τον Γιουσούφ που με δυνατή κεφαλιά έδωσε το προβάδισμα στους κατόχους του Youth League.

Λίγο μετά, στο 42′ οι παίκτες του Πιτό συνδυάστηκαν εξαιρετικά, ο Παπακανέλλος τσίμπησε τη μπάλα, εκείνη κατέληξε στον Τουφάκη που πλάσαρε για το 2-0, που είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Παναγάκος με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου έκανε το 3-0 και ο Παπακανέλλος μετά τις δύο ασίστ, σκόραρε και ο ίδιος για τους κατόχους της διοργάνωσης.

Ο Αλαφάκης εκτέλεσε το φάουλ από αριστερά και ο αμυντικός της Κ19 που κινήθηκε στο δεύτερο δοκάρι των Εσθονών, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το εξωτερικό (!) του ποδιού του.

Στο 56ο λεπτό, ο Παπακανέλλος θα κάνει το 4-0 για τον Ολυμπιακό όταν πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή, σούταρε με το δεξί και πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ για τους Πειραιώτες.

Ο Γιουσούφ διαμόρφωσε το τελικό 5-0 για τους πρωταθλητές Ευρώπης διπλασιάζοντας τα τέρματά του στο παιχνίδι πέντε λεπτά πριν το φινάλε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ρομέν Πιτό): Γεωργακόπουλος, Καρκατσάλης (88′ Πλειώνης), Πρεκατές, Παναγάκος, Γιωτόπουλος (61′ Σιώζιος), Λιατσικούρας, Τουφάκης, Αλαφάκης (71′ Ρολάκης), Πνευμονίδης (61′ Λίγδας), Παπακανέλλος (71′ Φίλης), Γιουσούφ.

Tallinna Kalev (Ντ. Μεϊχέλ): Λίκερ, Κιρτ (74′ Ουκίβι), Τσερνάκοβ, Κατζάρι, Κολό, Σαλ Αλ Σαλέρ (60′ Τρέουφελντ), Πάλου (86′ Κοραστέλιοβ), Νίγκουλα (74′ Λάις), Σουρόγκιν, Τζουρίσο (86′ Λασν), Ιλβές.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24