Ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες και την Μπράσοφ, παίρνοντας έτσι επάξια την πρόκριση στους ομίλους του CEV Champions League.

Ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ συνεχίζει να επενδύει και να αναπτύσσεται σε όλα τα αθλητικά του τμήματα, στοχεύοντας πάντα στην αριστεία και στις διακρίσεις. Κάτι που γεμίζει φυσικά τους φιλάθλους του με υπερηφάνεια. Ένα από τα τμήματα που διαρκώς δείχνει τη δυναμική του είναι αυτό του βόλεϊ Ανδρών. Η πρόσφατη είσοδος της ομάδας στους ομίλους του CEV Champions League για δεύτερη συνεχή χρονιά αποτελεί ακόμα μία απόδειξη της σταθερής προόδου και των υψηλών προσδοκιών που έχει ο σύλλογος.

Ολυμπιακός ΟΝΕΧ | Ο μεγάλος αυτοκράτορας της χώρας 

Η επιτυχία αυτή δεν είναι δεδομένη, παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός μάς έχει συνηθίσει σε μεγάλες ευρωπαϊκές διακρίσεις. Η συμμετοχή στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση του βόλεϊ είναι μια τιμητική πρόκληση. Καθώς εκεί συμμετέχουν ομάδες-μεγαθήρια με τεράστια μπάτζετ και παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Ωστόσο, η πρόοδος του Ολυμπιακού δείχνει ότι ο σύλλογος έχει τη δυναμική να ανταγωνιστεί τους κορυφαίους. Ενώ με ταλέντο, αλλά και τύχη θα έχει τη δυνατότητα να πετύχει σπουδαία πράγματα, τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων.

Με προπονητή τον Αντρέα Γκαρντίνι, έναν άνθρωπο που έχει αφήσει το στίγμα του στο άθλημα ως παίκτης και προπονητής, ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ δείχνει ότι βρίσκεται σε καλά χέρια. Ο Γκαρντίνι έχει ένα ποιοτικό ρόστερ στη διάθεσή του. Με παίκτες που έχουν αποδείξει την αξία τους σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως οι Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς και Τζον Γκόρντον Πέριν, που ενισχύουν τον κορμό της ομάδας. Αυτές οι προσθήκες, σε συνδυασμό με τον σταθερό πυρήνα παικτών, διαμορφώνουν ένα σύνολο που μπορεί να ανταγωνιστεί με επιτυχία στο υψηλότερο επίπεδο.

Είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ ξεκίνησε τη φετινή σεζόν χωρίς να έχει δώσει φιλικά παιχνίδια. Κάτι που θα μπορούσε να θεωρηθεί εμπόδιο. Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να περάσει από τρεις προκριματικούς γύρους. Κερδίζοντας κατά σειρά τις Στρούμιτσα, Λας Πάλμας και Κορόνα Μπρασόφ. Και μάλιστα… εμφατικά! Αυτή η πορεία δείχνει ότι οι Πειραιώτες είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις ευρωπαϊκές απαιτήσεις. Παρά το γεγονός ότι η φετινή ομάδα είναι νέα και βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία «δεσίματος».

Ολυμπιακός ΟΝΕΧ | Θα προσπαθήσει να «χτυπήσει» πρόκριση! 

Όσον αφορά τη συνέχεια στη διοργάνωση, οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν στον όμιλό τους ομάδες υψηλού επιπέδου, όπως η Μόντσα από την Ιταλία, η Φενέρμπαχτσε από την Τουρκία και η Γκρίζλις από τη Γερμανία. Αν και πρόκειται για αντιπάλους με πλούσια εμπειρία και δυνατότητες, ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι μπορεί να σταθεί αντάξιος τέτοιων προκλήσεων.

Το τμήμα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού δεν επαναπαύεται στις δάφνες του. Αντίθετα, στοχεύει ψηλότερα, επιδιώκοντας να γιορτάσει τα 100 χρόνια ιστορίας του συλλόγου με ακόμα περισσότερες νίκες και τίτλους. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν όλα τα εφόδια να γράψουν νέες σελίδες δόξας. Όχι μόνο στην Ελλάδα, όπου είναι φαβορί, αλλά και στην Ευρώπη, διεκδικώντας με αξιώσεις τις ευρωπαϊκές κορυφές.

Αξίζουν ΓΕΜΑΤΟ γήπεδο και ΑΠΟΘΕΩΣΗ! 

Τα παλικάρια του τμήματος βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού αξίζουν τη στήριξη των φιλάθλων σε κάθε αγώνα. Η δουλειά που κάνουν στο γήπεδο, οι επιτυχίες τους σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και η αφοσίωσή τους στον σύλλογο, τους έχουν κερδίσει τον σεβασμό όλων. Κάθε τους νίκη δεν είναι απλώς αποτέλεσμα σκληρής προπόνησης, αλλά και πάθους για τον Θρύλο. Και γι’ αυτό πρέπει να αποθεώνονται από τον κόσμο.

Το «Μελίνα Μερκούρη» πρέπει να είναι πάντα γεμάτο. Η παρουσία των φιλάθλων στις κερκίδες δίνει στους παίκτες την απαραίτητη ορμή για να συνεχίζουν να παλεύουν σε κάθε φάση, σε κάθε σετ, και να κατακτούν τους στόχους τους. Όπως η ομάδα μάχεται στο γήπεδο, έτσι και οι φίλαθλοι πρέπει να δίνουν τη δική τους «μάχη» στις εξέδρες, στηρίζοντας και ωθώντας τους παίκτες να ξεπεράσουν τα όριά τους.

Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια, και ο κόσμος αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της. Το γήπεδο πρέπει να είναι πάντα το κάστρο της ομάδας, εκεί όπου οι αθλητές θα νιώθουν τη δύναμη των φιλάθλων και θα γράφουν μαζί ιστορία.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24