Ο Ολυμπιακός σήμερα το απόγευμα, έχει δύσκολη αποστολή, αντιμετωπίζοντας ένα εκ των φαβορί για την Euroleague Γυναικών, την Τουρκική Μερσίν.

Ο Ολυμπιακός κι η ομάδα μπάσκετ Γυναικών επιστρέφει στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις. Καθώς σήμερα Τετάρτη (23/10) αντιμετωπίζει μια από τις ισχυρότερες ομάδες της φετινής Euroleague.

Μετά το ρεπό του Σαββατοκύριακου στο πρωτάθλημα της Α1, τα κορίτσια του Θρύλου είναι έτοιμα να δώσουν την πιο απαιτητική τους «μάχη». Τουλάχιστον για έως τώρα στη διοργάνωση. Υποδεχόμενες την τουρκική Μερσίν, ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση της Euroleague.

Ολυμπιακός – Μερσίν: Δύσκολη αποστολή, με ένα απ’ τα φαβορί!
Ολυμπιακός – Μερσίν: Δύσκολη αποστολή, με ένα απ’ τα φαβορί!

Ολυμπιακός | Δύσκολο το έργο των αθλητριών του Νίκλα

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 18:30 στην κεντρική σάλα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) και αναμένεται να είναι μια πραγματική πρόκληση για τις «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ελλάδας. Με την υποστήριξη του κοινού τους και την εμπειρία τους από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, οι παίκτριες του Ολυμπιακού θα επιδιώξουν να ανταγωνιστούν την πανίσχυρη τουρκική ομάδα. Αλλά και να κάνουν το καλύτερο δυνατό για να φτάσουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η Μερσίν διαθέτει πολύ ισχυρό ρόστερ. Δικαίως θεωρείται μία από τις κορυφαίες ομάδες της διοργάνωσης, με υψηλές φιλοδοξίες για διάκριση. Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκες» θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα. Και να προσφέρουν μια δυναμική εμφάνιση απέναντι σε έναν τόσο ισχυρό αντίπαλο.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω της πλατφόρμας MEGA Play. Ενώ οι φίλαθλοι μπορούν να τον παρακολουθήσουν και διαδικτυακά μέσω του megatv.com και του in.gr. Για την είσοδο στο MEGA Play, οι χρήστες με «έξυπνες» τηλεοράσεις θα πρέπει απλώς να συνδέσουν τη συσκευή τους στο διαδίκτυο. Και εν συνεχεία να πατήσουν το μπλε κουμπί του τηλεχειριστηρίου τους.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24