Αυτά είπε η αθλήτρια του Ολυμπιακού, Δέσποινα Δρακωτού, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με αντίπαλο τον ΓΣ Ηλιούπολης.

Μετά τη σημαντική νίκη με 10-12 επί του Αλίμου ΝΑΣ, την Παρασκευή (18/10), για τη 2η αγωνιστική της Α1 Γυναικών στο πόλο, ο Ολυμπιακός συνεχίζει την πορεία του με απόλυτη συγκέντρωση στις εγχώριες διοργανώσεις, με τη Δέσποινα Δρακωτού να δίνει το σύνθημα.

Οι «ερυθρόλευκες» πρωταθλήτριες Ελλάδας θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο και να φτάσουν στο «τρία στα τρία» στο πρωτάθλημα. Υποδεχόμενες τον ΓΣ Ηλιούπολης σήμερα Τετάρτη (23/10), στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, στις 20:00.

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 15-6: Ασυναγώνιστος ο Θρύλος!
Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 15-6: Ασυναγώνιστος ο Θρύλος!

Η ομάδα του Ολυμπιακού, με ισχυρές εμφανίσεις μέχρι τώρα στη σεζόν, δείχνει αποφασισμένη να κυριαρχήσει και φέτος, τόσο σε εγχώριο επίπεδο όσο και στην Ευρώπη. Η επιτυχία απέναντι στον Άλιμο, σε μια δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση, έδωσε στους Πειραιώτες την απαραίτητη ψυχολογία για τη συνέχεια. Ενώ η προετοιμασία για τον αγώνα με την Ηλιούπολη έχει κυλήσει ομαλά.

Η Ηλιούπολη, αν και δεν διαθέτει την εμπειρία και το βάθος του Ολυμπιακού, αποτελεί έναν αξιόλογο αντίπαλο. Με στόχο να δυσκολέψει τις πρωταθλήτριες. Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, με τη δύναμη της έδρας και το βάθος του ρόστερ του, είναι το φαβορί. Και θέλει να συνεχίσει νικηφόρα την πορεία του. Που είναι φυσικά προς την κορυφή της βαθμολογίας.

Δείτε αυτά που είπε η Δέσποινα Δρακωτού: 

«Αύριο, αντιμετωπίζουμε την Ηλιούπολη. Παρότι γνωρίζουμε τη διαφορά δυναμικότητας, οφείλουμε να προσεγγίσουμε τον αγώνα με απόλυτη σοβαρότητα και σεβασμό. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε με μια νίκη, συνοδευόμενη από καλή απόδοση. Παράλληλα, προετοιμαζόμαστε στο μέγιστο για τον επόμενο αγώνα με τον Άλιμο, ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμες να ανταγωνιστούμε σε υψηλό επίπεδο».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24