Ο Ολυμπιακός δημοσίευσε το Match Programme για τη σημερινή αναμέτρηση της ομάδας Νέων του συλλόγου, απέναντι στη JK Tallina Kalev.

Ο Ολυμπιακός κι οι Νέοι του ξεκινούν σήμερα (23/10, 17:00) το φετινό τους ταξίδι στο UEFA Youth League. Αντιμετωπίζοντας την JK Tallina Kalev στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του Domestic Champions Path.

Η ομάδα του Θρύλου, πρωταθλήτρια Ευρώπης στη συγκεκριμένη διοργάνωση, είναι έτοιμη να ξεκινήσει μια ακόμη ευρωπαϊκή περιπέτεια. Με στόχο φυσικά την πρόκριση και την πορεία προς την κορυφή.

Ολυμπιακός – Kalev Κανάλι: Εκεί θα δείτε τη «μάχη» των Νέων!
Ολυμπιακός – Kalev Κανάλι: Εκεί θα δείτε τη «μάχη» των Νέων!

Ολυμπιακός | Τα παλικαράκια μας θα προσπαθήσουν για το καλύτερο 

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο στο UEFA Youth League την περασμένη σεζόν με εντυπωσιακή νίκη 3-0 επί της Μίλαν στον τελικό, ετοιμάζεται να υπερασπιστεί το τρόπαιό του. Η επιτυχία αυτή έγραψε ιστορία, καθώς η ομάδα Νέων του Θρύλου έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που κατέκτησε τίτλο διοργάνωσης της UEFA σε συλλογικό επίπεδο.

Παράλληλα, ο σύλλογος πέτυχε ένα ακόμη μοναδικό επίτευγμα. Καθώς ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ομάδα στην Ευρώπη που κατέκτησε την ίδια χρονιά δύο ευρωπαϊκά τρόπαια. Με την παράλληλη κατάκτηση του UEFA Conference League από την ανδρική ομάδα.

Στο σημερινό αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι» επιδιώκουν να κάνουν το πρώτο βήμα προς την πρόκριση. Προκειμένου να φτάσουν και φέτος μακριά στη διοργάνωση. Ο δεύτερος αγώνας απέναντι στην JK Tallinna Kalev θα διεξαχθεί στις 6/11 στο Ταλίν της Εσθονίας. Σε περίπτωση πρόκρισης, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Zbrojovka (Τσεχία) – Astrencin (Σλοβακία), για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Δείτε το Match Programme: 

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24