Οι καλοκαιρινές μεταγραφές του Ολυμπιακού αποτελούν σοβαρό ζήτημα, καθώς δεν έχουν καταφέρει να προσφέρουν τα αναμενόμενα στην ομάδα.

Μέχρι στιγμής, τα πεπραγμένα των μεταγραφών του Ολυμπιακού είναι τα εξής:

Κρίστοφερ Βέλντε: Έχει 1 γκολ και 2 ασίστ σε 10 παιχνίδια, αλλά εμφανίζεται το πολύ 20 λεπτά στους αγώνες και μετά είναι άφαντος! Με τον Νορβηγό είναι κυρίως θέμα ψυχολογικό και έλλειψης αυτοπεποίθησης. Ποιοτικά έδειξε στα φιλικά τι μπορεί να προσφέρει. Περισσότερο έχει να κάνει με το μυαλό του.

Ο λόγος που αγωνίστηκε ο «ανενεργός» Ανδρούτσος
Ο λόγος που αγωνίστηκε ο «ανενεργός» Ανδρούτσος

Λορέντσο Πιρόλα: Έχει 6 συμμετοχές, είναι αρκετά σοβαρός στα παιχνίδια του και βγάζει την εικόνα ενός αμυντικού με προοπτική.

Κοστίνια: Αξιόπιστος ανασταλτικά, αλλά στα 7 ματς που τον έχουμε δει, δεν μπορεί να προσφέρει ούτε κατά διάνοια τις βοήθειες που δίνει ο Ροντινέι δημιουργικά.

Ρόμαν Γιάρεμτσουκ: Έβαλε το γκολ με την Καλλιθέα σε κενή εστία και τίποτε άλλο. Ο Ουκρανός δεν έχει μπει ακόμη στο κλίμα της ομάδας. Δεν αμφισβητείται όμως η ποιότητά του, ασχέτως αν δεν έχει πάρει πολλά λεπτά συμμετοχής. Το ζητούμενο είναι πότε θα αρχίσει να δείχνει τον πραγματικό του εαυτό. Προς το παρόν είναι πίσω στην ιεραρχία από Ελ Κααμπί και Κωστούλα.

Γουίλιαν: Δεν έχει δείξει ακόμη το πρόσωπο που έδειχνε στη Φούλαμ.

Σέρτζιο Ολιβέιρα: Στο ματς με τον Παναιτωλικό μπήκε στο τελευταίο μισάωρο και άφησε υποσχέσεις. Έως τώρα έχουμε μείνει με εκείνες τις υποσχέσεις.

Ντάνι Γκαρθία: Έχασε την προετοιμασία, είχε μία σχετικά καλή παρουσία στη Λιόν, αλλά γενικώς ακόμη είναι στο ψάξιμο.

Μάρκο Στάμενιτς: Και ο Νεοζηλανδός είναι στο ψάξιμο. Δεν έχει καταφέρει ακόμη να «κουμπώσει» με το υπόλοιπο σύνολο.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24