Μάλλον, την έχει ψιλιαστεί ο Αταμάν τη φάση φέτος, που ακόμη και ο Τούρκος προπονητής με γνωστή την έπαρση, εμφανίζεται πιο... προσγειωμένος.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για το περσινό μήνυμά του στον κόσμο της ομάδας να κλείσει εισιτήρια για το Final-4 της Euroleague και πως δεν έχει πει ακόμη το ίδιο γιατί περιμένει το μήνυμα από τους παίκτες του.

Όπως φαίνεται, την έχει ψιλιαστεί ο Αταμάν τη φάση φέτος, που ακόμη και ο Τούρκος προπονητής με γνωστή την έπαρση, εμφανίζεται πιο… προσγειωμένος.

Εκτός ο Φουρνιέ για Καρδίτσα – Αλλαγή Μιλουτίνοφ αντί Πετρούσεφ!
Εκτός ο Φουρνιέ για Καρδίτσα – Αλλαγή Μιλουτίνοφ αντί Πετρούσεφ!

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς Αταμάν

«Πέρσι το είπα γιατί είχα ένα μεγάλο μήνυμα από την αρχή της χρονιάς από την ομάδα. Φέτος πρέπει να περιμένω λίγο, χρειάζομαι το μήνυμα από την ομάδα και τον αρχηγό ότι θα είμαστε ξανά στο Final 4. Δουλεύουμε για να πάρουμε σύντομα αυτό το μήνυμα, αλλά περιμένω το μήνυμα από την ομάδα».

Για τη μεγάλη προσέλευση στη συνέντευξη Τύπου: «Στις συνεντεύξεις Τύπου των αγώνων έχουμε 4-5 δημοσιογράφους, τώρα έχει τόσους πολλούς. Η Instacar είναι πιο δημοφιλής από μας. Σας ευχαριστώ που είστε εδώ, η πρώτη σεζόν της συνεργασίας μας με την Instacar συνδυάστηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και της Ευρωλίγκας. Ήδη συνάντησα τον ιδιοκτήτη, ξέρω ότι αγαπάει το κομμάτι του Βοσπόρου όπως και εγώ. Χαιρόμαστε που η συνεργασία θα συνεχιστεί και ελπίζω η νέα σεζόν να είναι το ίδιο πετυχημένη. Πέρσι ήμουν πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα, αλλά και με τα αυτοκίνητα που μας έδωσαν».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24