Ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο ευρωπαϊκό ματς με τη Μάλμε στη Σουηδία, με τον Μεντιλίμπαρ να ψάχνει την αντίδραση.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε κατάσταση προβληματισμού μετά την απογοητευτική εικόνα που παρουσίασε στον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται τώρα να αντιδράσουν και να αποδείξουν την αξία τους στην επικείμενη αναμέτρηση με τη Μάλμε στη Σουηδία.

Ο λόγος που αγωνίστηκε ο «ανενεργός» Ανδρούτσος
Ο λόγος που αγωνίστηκε ο «ανενεργός» Ανδρούτσος

Ο προπονητής Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ γνωρίζει καλά ότι μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα είναι απαραίτητα για την αποκατάσταση της ψυχολογίας της ομάδας. Προκειμένου να δείξει ότι έχει ξεπεράσει την αποτυχία του προηγούμενου αγώνα.

Στη διάρκεια της προετοιμασίας για το παιχνίδι, οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους. Σήμερα έχουν ρεπό από τις προπονήσεις, προκειμένου να ξεκουραστούν και να ανακτήσουν δυνάμεις.

Ολυμπιακός: Θέλει το «διπλό»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Αύριο, ωστόσο, η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Σουηδία. Όπου θα έχει την ευκαιρία να προπονηθεί, τόσο πριν, όσο και την επόμενη ημέρα του αγώνα.

Αυτές οι προπονήσεις θα είναι κρίσιμες για να επαναφέρει την ομάδα στον επιθυμητό ρυθμό και να αναδείξει την αθλητική της ταυτότητα.

Ο Μεντιλίμπαρ και οι συνεργάτες του αναμένουν να δουν μια ομάδα αποφασισμένη και συγκεντρωμένη. Έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν στον αγωνιστικό χώρο.

Η νίκη στη Σουηδία θα μπορούσε να αποτελέσει μια τονωτική ένεση και να επαναφέρει την αυτοπεποίθηση των παικτών ενόψει των επόμενων σημαντικών αναμετρήσεων. Στόχος του Θρύλου είναι να αποδείξει ότι οι ικανότητές του δεν έχουν αμφισβητηθεί και να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24