Στην Αλόννησο υποδέχθηκαν το τρόπαιο του UEFA Europa Conference League που κατέκτησε ο Ολυμπιακός, ενώ μπορείτε να δείτε κι ένα όμορφο βίντεο.

Στην Αλόννησο πραγματοποιήθηκε μια ξεχωριστή και εντυπωσιακή υποδοχή για το τρόπαιο του UEFA Europa Conference League, το οποίο κατέκτησε ο Ολυμπιακός. Η μικρή και όμορφη νησιωτική κοινότητα γέμισε με ενθουσιασμό. Καθώς φίλαθλοι και κάτοικοι συγκεντρώθηκαν για να δουν από κοντά το ιστορικό τρόπαιο και να γιορτάσουν την επιτυχία της αγαπημένης τους ομάδας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και συνδέσμους φιλάθλων του Ολυμπιακού. Οι κάτοικοι της Αλοννήσου είχαν την ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφίες με το τρόπαιο και να ακούσουν ιστορίες από τη νικηφόρα πορεία του Θρύλου στο UEFA Europa Conference League.

Η χαρά και ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτοι! Με τους φιλάθλους να αναπολούν τις στιγμές δόξας της ομάδας και να εκφράζουν την υπερηφάνεια τους για την τεράστια αυτή επιτυχία. Η παρουσία του τροπαίου στην Αλόννησο απέδειξε για ακόμη μια φορά τη δυναμική του Ολυμπιακού. Αλλά και το πώς η ομάδα αυτή ενώνει οπαδούς και κοινότητες από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Το βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός: 

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24