Με την επιστροφή του Μιλουτίνοφ, ο Ολυμπιακός διαθέτει μια γραμμή ψηλών που μπορεί πραγματικά να «τρομάζει» τους αντιπάλους.

Με την επιστροφή του Μιλουτίνοφ, ο Ολυμπιακός διαθέτει μια γραμμή ψηλών που μπορεί πραγματικά να «τρομάζει» τους αντιπάλους, κάτι που σπάνια έχουμε δει στο παρελθόν. Αυτή η δήλωση δεν είναι καθόλου υπερβολική, καθώς το σύνολο αυτών των παικτών δύσκολα συγκρίνεται με αντίστοιχες περιπτώσεις από το παρελθόν.

Ο Μιλουτίνοφ έχει ύψος 2,13 μ., ο Φαλ φτάνει τα 2,18 μ., ο Πετρούσεφ είναι στα 2,11 μ. και ο Ράιτ στα 2,06 μ. Υπάρχει κάποια άλλη ομάδα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ με καλύτερη τετράδα ψηλών; Δύσκολα. Είναι πλέον σαφές ότι το βάρος πέφτει στον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος καλείται να βρει τον τρόπο να αξιοποιήσει όλους αυτούς τους παίκτες και να μοιράσει σωστά τον χρόνο συμμετοχής στις θέσεις «4» και «5». Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο αρχικός σχεδιασμός της ομάδας ήταν διαφορετικός, αλλά οι εξελίξεις και οι προσθήκες κατά τη διάρκεια της σεζόν άλλαξαν την εικόνα.

Εκτός ο Φουρνιέ για Καρδίτσα – Αλλαγή Μιλουτίνοφ αντί Πετρούσεφ!
Εκτός ο Φουρνιέ για Καρδίτσα – Αλλαγή Μιλουτίνοφ αντί Πετρούσεφ!

Ο Μιλουτίνοφ προσφέρει ύψος, εμπειρία, δύναμη στα καρφώματα και φυσικά εξαιρετική παρουσία στα ριμπάουντ, ενώ έχει και ικανοποιητική ακρίβεια στις ελεύθερες βολές. Το ματς με την Καρδίτσα αποτελεί ιδανική ευκαιρία για τον «Μίλου» να βρει ρυθμό ενόψει των επερχόμενων δύσκολων αναμετρήσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24