Ο Άλεν Όζμπολτ μείωσε σε 2-1, δίνοντας ώθηση στην ομάδα του για τη συνέχεια, με αποτέλεσμα να καταφέρει να ισοφαρίσει αργότερα.

Ο Λεβαδειακός κατάφερε να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό, αποσπώντας ισοπαλία 2-2, αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0, και να κερδίσει έναν πολύτιμο βαθμό. Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Ζίνι κέρδισε πέναλτι από τον Ντόι και ο Άλεν Όζμπολτ μείωσε σε 2-1, δίνοντας ώθηση στην ομάδα του για τη συνέχεια.

Ο 28χρονος Σλοβένος επιθετικός, ο οποίος διαθέτει το υψηλότερο συμβόλαιο στον Λεβαδειακό τα τελευταία χρόνια, σημείωσε το πρώτο του γκολ στην Ελλάδα, σε μια δύσκολη έδρα και απέναντι σε έναν αντίπαλο που σπάνια αφήνει βαθμούς σε ομάδες που μάχονται για την παραμονή τους.

Ολυμπιακός: Πρόλαβε και… ενδεχόμενους μνηστήρες
Ολυμπιακός: Πρόλαβε και… ενδεχόμενους μνηστήρες

Μιλώντας στη μικτή ζώνη του “Γ. Καραϊσκάκης“, ο Όζμπολτ αποκάλυψε το «μυστικό» που οδήγησε στην ισοπαλία, αναφερόμενος και στο δικό του γκολ. Δήλωσε πως είναι καιρός για νίκη για την ομάδα του: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, κόντρα σε μια από τις ισχυρότερες ομάδες της Ελλάδας. Είχαν περισσότερα να χάσουν από εμάς και το εκμεταλλευτήκαμε. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά δείξαμε ξανά χαρακτήρα ως ομάδα», είπε στο Gazzetta.

Στο ερώτημα για το πώς ένιωσε όταν είδε το σκορ να γράφει 2-0, σχολίασε: «Μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά μετά το 2-0 ένιωσα πως ήταν καλύτερα για εμάς, καθώς έφυγε η πίεση. Δεν περίμεναν πια τίποτα από εμάς, αλλά παλέψαμε σκληρά και αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα».

Όσον αφορά τις αλλαγές του προπονητή πριν το ημίχρονο, ο Όζμπολτ τόνισε πως «αυτή είναι μια ερώτηση για τον κόουτς, αλλά εμείς είμαστε πάντα έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Σεβόμαστε κάθε απόφασή του».

Το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα συνδυάστηκε με αυτό το σημαντικό αποτέλεσμα στο “Καραϊσκάκης“: «Παρόλο που έχω πετύχει αρκετά γκολ στο παρελθόν, είναι πάντα δύσκολο να βρεις δίχτυα για πρώτη φορά με μια καινούρια ομάδα. Δούλεψα σκληρά και ελπίζω να σκοράρω πολλά ακόμα».

Τέλος, μιλώντας για τη συνέχεια του Λεβαδειακού, ανέφερε με σιγουριά: «Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να νικήσουμε».

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24