Η ισοπαλία 2-2 και οι βαθμοί που απώλεσε ο Ολυμπιακός με τον Λεβαδειακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" ήταν ακόμη ένα ανεπιθύμητο αποτέλεσμα.

Η ισοπαλία 2-2 και οι βαθμοί που απώλεσε ο Ολυμπιακός με τον Λεβαδειακό στο “Γ. Καραϊσκάκης” ήταν ακόμη ένα ανεπιθύμητο αποτέλεσμα στην έδρα του για το φετινό Πρωτάθλημα. Οι “ερυθρόλευκοι” δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα να διαχειριστούν τον Ζίνι, ο οποίος κέρδισε το πέναλτι από τον Ντόι για το 2-1 και ήταν αυτός που ξεκίνησε τη φάση του 2-2 στο 57′.

Αν κοιτάξουμε την αρχή της φάσης, λίγο πριν το 57′, θα δούμε ότι ο Ροντινέι μετακινείται προς το κέντρο. Ο Ζίνι προσωρινά χάνει την μπάλα από τον Μασούρα, αλλά οι παίκτες του Λεβαδειακού την ανακτούν και ο Πεντρόζο βγαίνει στην πλάτη του Βραζιλιάνου μπακ. Ο Πεντρόζο κινείται προς τα πίσω και βγάζει τη σέντρα (παρά το γεγονός ότι ο Ροντινέι τον πρόλαβε, δεν κατάφερε να τον σταματήσει), με τον Γιαννιώτα να σκοράρει με εξαιρετική κεφαλιά πίσω από τον Ορτέγκα, την ώρα που οι δύο κεντρικοί αμυντικοί του Ολυμπιακού ήταν εκτός φάσης. Το 2-2 έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Ολυμπιακός: Πρόλαβε και… ενδεχόμενους μνηστήρες
Ολυμπιακός: Πρόλαβε και… ενδεχόμενους μνηστήρες

Κατά τη διάρκεια του 2-2, στην περιοχή του Ολυμπιακού υπήρχαν τρεις παίκτες, με τους δύο να είναι κοντά στη φάση. Ωστόσο, κανείς από τους παίκτες της ομάδας δεν χειρίστηκε σωστά την εξέλιξη από την αρχή ως το τέλος. Ούτε ένας από το σύνολο του προπονητή Μεντιλίμπαρ. Ο ίδιος, πέρα από το ότι ανέλαβε την ευθύνη για την ισοπαλία, εξέφρασε και πολλές δυσαρέσκειες για την απόδοση των παικτών του.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24