Ο Δημήτρης Τζηράς μίλησε στο Thrylos24.gr μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση του Ολυμπιακού επί της Φάιβερς για το EHF Cup.

Ο Δημήτρης Τζηράς παραχώρησε δηλώσεις στο Thrylos24.gr μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φάιβερς για το EHF Cup, αναλύοντας την αναμέτρηση και τη σημασία της νίκης.

Ο Έλληνας χαντμπολίστας αναφέρθηκε στη στήριξη των φιλάθλων, που θεωρεί ότι παίζει καθοριστικό ρόλο στις επιτυχίες της ομάδας.

Ολυμπιακός – Φάιβερς: Ψάχνει τη νίκη, μαζί με τον κόσμο του!
Ολυμπιακός – Φάιβερς: Ψάχνει τη νίκη, μαζί με τον κόσμο του!

Το σχόλιο που έκανε αρχικά, ο Δημήτρης Τζηράς:

«Σίγουρα φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα, τα 9 γκολ είναι μία πολύ καλή διαφορά ενόψει ρεβάνς. Όμως, δεν επαναπαυόμαστε, θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και μες στην Αυστρία. Η ομάδα μας είναι πολύ δυνατή. Θα συνεχίσουμε στην ίδια ένταση».

Ο Δημήτρης Τζηράς αναφέρθηκε και στα όσα «άλλαξαν», ανάμεσα σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο: «Μπήκαμε κάπως μαγκωμένοι, είχαμε κάποιες κακές επιστροφές και κάποια λάθη. Τα οποία η Φάιβερς, γνωρίζαμε κιόλας πως θα τα εκμεταλλευτεί, ούσα καλή ομάδα. Όμως, «σφίξαμε» την άμυνά μας, τρέξαμε σε κάποιες κόντρες και φάνηκε ποια ήταν η καλύτερη ομάδα».

Τι κρατάει απ’ την αναμέτρηση: «Όλοι παίξαμε πάρα πολύ καλά, ήμασταν αρκετά δεμένοι, οι παίκτες στο γήπεδο, με εκείνους απ’ τον πάγκο. Ήμασταν όλοι μια ομάδα! Πήγε πολύ καλά!».

Σχετικά με το ιδιαίτερο έτος με τη συμπλήρωση 100 ετών στον Θρύλο, ο Τζηράς είπε: «Σίγουρα οι στόχοι παραμένουν υψηλοί, μιλάμε για τους γνωστούς στόχους. Πέρυσι μείναμε με μια πικρία απ’ το Challenge Cup, ελπίζω φέτος να το καταφέρουμε. Είναι στις δυνατότητές μας, αλλά βήμα-βήμα το πάμε. Κι όταν έρθει η στιγμή με το καλό, ελπίζω να γίνει».

Τέλος, το σχόλιό του για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Ο κόσμος έδωσε τον παλμό που χρειάζεται. Όταν μπαίνει κι ο κόσμος στην εξίσωση, ο αντίπαλος αρχίζει κι χάνει έδαφος!».

Δείτε τις δηλώσεις σε βίντεο: 

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24