Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό, με τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν το θετικό αποτέλεσμα, βλέποντας... κορυφή!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 8η αγωνιστική της Super League (16:00, Cosmote Sport 1), σε μια παραδοσιακή μεσημεριανή αναμέτρηση που ξυπνά μνήμες από την παλιά εποχή. Όταν οι αγώνες γίνονταν τα μεσημέρια της Κυριακής. Ο Θρύλος, με τη δυναμική υποστήριξη των φιλάθλων του, στοχεύει σε μια σημαντική νίκη που θα τον κρατήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Και παράλληλα θα δώσει την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση στους παίκτες μας. Ειδικά ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Μάλμε για το Europa League.

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός: Αναμένεται λαός που θέλει να δει τον Θρύλο… στην κορυφή! 

Η ώρα του αγώνα είναι ιδανική για τους φίλους του Ολυμπιακού, αφού προσφέρει μια καλή ευκαιρία να γεμίσει το «Γ. Καραϊσκάκης». Τα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια θα διεξαχθούν επίσης σε παρόμοιες ώρες. Με τους επόμενους αγώνες να προγραμματίζονται στις 5 και 6 το απόγευμα. Δίνοντας τη δυνατότητα σε περισσότερους φιλάθλους να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Ο κόσμος αναμένεται να ανταποκριθεί θερμά, ειδικά μετά από δύο εβδομάδες απουσίας από το γήπεδο λόγω της διακοπής για το Nations League. Η καλή απόδοση του Ολυμπιακού πριν από τη διακοπή, σε συνδυασμό με την ανάγκη για νίκη ενόψει των επερχόμενων υποχρεώσεων, είναι στοιχεία που αναμένεται να προσελκύσουν περίπου 28.000 φιλάθλους στο γήπεδο.

Με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας, η νίκη επί του ουραγού Λεβαδειακού θα δώσει σημαντική ώθηση στην ομάδα και την κατάλληλη ψυχολογία πριν από τη δύσκολη ευρωπαϊκή αναμέτρηση στη Σουηδία.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24