Διαβάστε το Match Programme της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Λεβαδειακός για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Με μοναδικό στόχο τη νίκη. Μετά την ισοπαλία χωρίς γκολ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επιδιώκει να επιστρέψει στις νίκες. Αλλά και να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ολυμπιακός, με τη στήριξη των φιλάθλων του, θέλει να επιβληθεί και να δείξει βελτιωμένο πρόσωπο. Τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά.

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός: Θέλει μονάχα το τρίποντο

Η αναμέτρηση έχει ιδιαίτερη σημασία, καθώς σε περίπτωση στραβοπατήματος των βασικών αντιπάλων του (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ), ο Ολυμπιακός θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Μεντιλίμπαρ, ενδέχεται να προβεί σε αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. Προσφέροντας χρόνο συμμετοχής σε νέους ή λιγότερο χρησιμοποιημένους παίκτες. Ενώ παράλληλα θα δοκιμάσει τακτικές ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης με τη Μάλμε για το Europa League.

Ο Λεβαδειακός, από την πλευρά του, ταξιδεύει στο Φάληρο με στόχο να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Γνωρίζοντας ότι κάθε βαθμός είναι πολύτιμος στη μάχη της παραμονής. Η ομάδα της Βοιωτίας μπορεί να βρίσκεται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, όμως έχει δείξει μαχητικότητα και προσπαθεί να δημιουργήσει προβλήματα στους ισχυρότερους αντιπάλους της.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσουν βροντερό «παρών» στις κερκίδες. Ενισχύοντας τους παίκτες τους σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν. Το κλίμα είναι πανηγυρικό, με την ομάδα να χρειάζεται τη νίκη τόσο για ψυχολογικούς όσο και για βαθμολογικούς λόγους.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24