Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, αυτή τη φορά στην Κύπρο, αγωνιζόμενος με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του, αυτή τη φορά στην Κύπρο, αγωνιζόμενος με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ. Ο Μαροκινός επιθετικός, μετά από μια εξαιρετική θητεία στον Ολυμπιακό, όπου κατέκτησε πολλούς τίτλους και πέτυχε σημαντικά γκολ που έγραψαν ιστορία, αποδεικνύει ότι παραμένει ένας από τους πιο ικανούς σκόρερ. Στην Κύπρο, ο Ελ Αραμπί συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Η εμπειρία και το ταλέντο του συμβάλλουν καθοριστικά στις προσπάθειες του ΑΠΟΕΛ, τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και σε ευρωπαϊκές αναμετρήσεις, και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιθετικής γραμμής της ομάδας. Η γρήγορη προσαρμογή του στο κυπριακό πρωτάθλημα δείχνει την κλάση του, επιβεβαιώνοντας τη φήμη του ως ενός από τους πιο αξιόπιστους επιθετικούς της περιοχής.

Ολυμπιακός: Πρόλαβε και… ενδεχόμενους μνηστήρες
Ολυμπιακός: Πρόλαβε και… ενδεχόμενους μνηστήρες

Ο Ελ Αραμπί συνεχίζει να γράφει το δικό του κεφάλαιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου και το περασμένο Σάββατο σκόραρε στη νίκη με 5-0 επί της Ομόνοιας Αραδίππου. Ο Μαροκινός σημείωσε το 2-0 με μια εξαιρετική προσπάθεια, φτάνοντας τα πέντε γκολ με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24