Ο Ολυμπιακός, μετά την καθιερωμένη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» με μοναδικό στόχο το «τρίποντο» της νίκης.

Δεν σβήνει τις μηχανές του ο Θρύλος! Ο Ολυμπιακός, μετά την καθιερωμένη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» με μοναδικό στόχο το «τρίποντο» της νίκης, προκειμένου να παραμείνει πρωταγωνιστής στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναγνωρίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» μπαίνουν σε μια κρίσιμη καμπή, καθώς την ερχόμενη βδομάδας ακολουθούν και ευρωπαϊκές υποχρεώσει. Ο Βάσκος Coach δεν θέλει να δει το παραμικρό σημάδι χαλάρωσης. Ο Ολυμπιακός περιμένουμε ότι θα πατήσει «γκάζι» από το πρώτο μέρος με στόχο να αποφύγει τις παγίδες που θα στήσουν οι Βοιωτοί και να τους στριμώξει από την αρχή στα σχοινιά. Απόδοση 2.40 να σημειωθούν Over 1.5 γκολ στο πρώτο μέρος.

Ο Θρύλος στην Πόλη του τελειώνει την Εφές και πληρώνει!
Ο Θρύλος στην Πόλη του τελειώνει την Εφές και πληρώνει!

Από το «ερυθρόλευκο» ρόστερ κανείς δεν περισσεύει. Ο Γιώργος Μασούρας στο ντέρμπι (0-0) με τον Παναθηναϊκό χρησιμοποιήθηκε αλλαγή και λίγο έλλειψε να χαρίσει τη νίκη. Ο Έλληνας διεθνής εξτρέμθα πάρει χρόνο για να βρει ρυuμό και δείχνει ιδιαίτερα ορεξάτος. Σε δελεαστική απόδοση 3.20 να βρει δίχτυα ο Μασούρας οποιαδήποτε στιγμή απέναντι στην άμυνα του Λεβαδειακού.

Η πίεση που θα ασκήσει ο Ολυμπιακός για να επιβραβεύσει το κοινό του με σκορ και θέαμα αναμφισβήτητα θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην άμυνα του Λεβαδειακού. Η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν διαθέτει την ποιότητα για να απενεργοποιήσει τα ατού τω Πειραιωτών και δεν αποκλείεται να δούμε λάθη μέσα στο κουτί. Καταλογισμός πέναλτι σε απόδοση 2.60 στο Φάληρο.  

Τέλος, ανάμεσα στις εκατοντάδες προσφερόμενες αγορές σε κάθε αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει combobets, στοίχημα για τον τρόπο επίτευξης των τερμάτων, super ενισχυμένες αποδόσεις, στατιστικές επιλογές (κάρτες, κόρνερ, πέναλτι κ.ά) και μία πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων (ομάδων και παικτών).

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24