Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό την Κυριακή (20/10) και χρειάζεται να είναι πλήρως συγκεντρωμένος για να εξασφαλίσει τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό την Κυριακή (20/10) και χρειάζεται να είναι πλήρως συγκεντρωμένος για να εξασφαλίσει τη νίκη, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο στους στόχους του. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στο μυαλό τους και τον κρίσιμο αγώνα με τη Μάλμε για την 3η αγωνιστική του Europa League, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (24/10).

Από την πλευρά της, η Μάλμε έχει και εκείνη έναν αγώνα πριν από τη συνάντηση με τον Ολυμπιακό. Οι Σουηδοί παίζουν σήμερα (19/10) εναντίον της Βαστέρας και με μια νίκη θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα, καθώς βρίσκονται 10 βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Χάμαρμπι με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν.

Ολυμπιακός: Πρόλαβε και… ενδεχόμενους μνηστήρες
Ολυμπιακός: Πρόλαβε και… ενδεχόμενους μνηστήρες

Ωστόσο, ο προπονητής της Μάλμε, Χένρικ Ρίντσρεμ, δεν θα έχει στη διάθεσή του έξι παίκτες που είναι τραυματισμένοι για τον σημερινό αγώνα. Παρ’ όλα αυτά, ο ίδιος δήλωσε ότι το διάλειμμα ήταν απαραίτητο για την αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών του. Επίσης, ανέφερε πως μόνο ο Σέρχιο Πένια θα επιστρέψει αργότερα από τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα.

Οι παίκτες που δεν είναι διαθέσιμοι για το ματς με τη Βαστέρας είναι οι Χαξαμπάνοβιτς, Βέκια, Λεβίτσκι, Μοϊσάντερ, Πένια και Τίνερχολμ.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24