Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να επικρατήσει απέναντι στην Αναντολού Εφές και ηττήθηκε με 91-89 στην 4η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να επικρατήσει απέναντι στην Αναντολού Εφές και ηττήθηκε με 91-89 στην 4η αγωνιστική της EuroLeague, με το ρεκόρ του να είναι πλέον 2-2. Οι “ερυθρόλευκοι” μπήκαν δυναμικά στο παιχνίδι, με τον Μουσταφά Φαλ να κυριαρχεί στις δύο πλευρές του γηπέδου, ενώ ο Σάσα Βεζένκοβ πρόσφερε λύσεις, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα. Ωστόσο, η κατάσταση άλλαξε στη δεύτερη περίοδο.

Το πρόβλημα της ομάδας εμφανίστηκε όταν μπήκε στο παιχνίδι η δεύτερη πεντάδα, επιτρέποντας στην Αναντολού Εφές να κερδίσει το δεκάλεπτο με 30-21, με τον Σέιν Λάρκιν να εκμεταλλεύεται τις αμυντικές επιλογές του Ολυμπιακού. Ο Λάρκιν ολοκλήρωσε τον αγώνα με 24 πόντους και 4 ασίστ, συμβάλλοντας σημαντικά στην επιτυχία της ομάδας του.

Εστρέλα Νούρι: Παρούσα στο ΣΕΦ – Έβγαλε… σούπερ φωτογραφίες!
Εστρέλα Νούρι: Παρούσα στο ΣΕΦ – Έβγαλε… σούπερ φωτογραφίες!

Στην τρίτη περίοδο, ο Ολυμπιακός και η Εφές αντάλλασσαν πόντους, με τον Εβάν Φουρνιέ να κρατάει την ομάδα του μπροστά στο σκορ με καθοριστικά σουτ. Παρά την προσπάθεια του Ολυμπιακού να ανακάμψει, η τέταρτη περίοδος αποδείχθηκε κρίσιμη, καθώς η ομάδα δεν κατάφερε να βρει ρυθμό στην επίθεση και έκανε αρκετά λάθη.

Ο Λάρκιν παρέμεινε ασταμάτητος, ενώ ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί πλήρως τον Βεζένκοβ, ο οποίος δεν πήρε καμία προσπάθεια στο τελευταίο δεκάλεπτο. Οι τελικές αποφάσεις της Εφές ήταν καλύτερες, με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη.

Η ήττα αυτή αφήνει τον Ολυμπιακό με πολλά ερωτηματικά, καθώς οι ρόλοι των παικτών δεν έχουν ακόμα καθοριστεί πλήρως και οι τραυματισμοί επηρεάζουν την απόδοση. Παρά την απογοήτευση, η ομάδα πρέπει να προχωρήσει, καθώς το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων είναι απαιτητικό, με τον Παναθηναϊκό, τη Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα να ακολουθούν.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24