Η Καραμπάγκ δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία απέναντι στην Καπάζ και τη σκόρπισε με 5-0, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού να απολαμβάνει την κορυφή.

Η Καπάζ υπέστη βαριά ήττα από την Καραμπάγκ με σκορ 5-0, σε αγώνα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Αζερμπαϊτζάν, δείχνοντας την ανωτερότητα της ομάδας που είναι και η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League. Η Καραμπάγκ ήταν καταιγιστική και έδειξε γιατί βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Έχοντας συγκεντρώσει 24 βαθμούς, έξι περισσότερους από τη δεύτερη Τουράν. Και δημιουργώντας σημαντικό προβάδισμα για τον τίτλο.

Καραμπάγκ: Θέλει να… τρομάξει τον Ολυμπιακό

Το σκορ άνοιξε στο 17ο λεπτό με τον Αντάι, ο οποίος έδωσε το προβάδισμα στην Καραμπάγκ, ξεκινώντας το “χορό” των γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ ήταν ακόμα πιο επιθετική. Ο Ισαγιέφ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 51ο λεπτό και αμέσως μετά, στο 52’, ο Αντράντε πρόσθεσε ακόμα ένα γκολ. Ανεβάζοντας έτσι το σκορ στο 3-0, μόλις ένα λεπτό μετά το δεύτερο τέρμα.

Ολυμπιακός: Πρόλαβε και… ενδεχόμενους μνηστήρες
Ολυμπιακός: Πρόλαβε και… ενδεχόμενους μνηστήρες

Η Καπάζ φαινόταν ανήμπορη να αντιδράσει και στο 67ο λεπτό ο Μπαϊραμόφ έκανε το 4-0. Επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία της Καραμπάγκ. Το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο 78ο λεπτό, με τον Καστσούκ να βάζει το τελευταίο γκολ της αναμέτρησης. Ολοκληρώνοντας έναν απόλυτο θρίαμβο για τους φιλοξενούμενους.

Με αυτή τη νίκη, η Καραμπάγκ δείχνει να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ενόψει και των ευρωπαϊκών της υποχρεώσεων. Όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Η εντυπωσιακή της εμφάνιση στέλνει ένα μήνυμα προς τον Πειραϊκό σύλλογο, καθώς αποδεικνύει πως πρόκειται για μια ομάδα με επιθετική δύναμη και εξαιρετική συνοχή.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24