Ο Ολυμπιακός έχασε... δικό του ματς, μες στην Τουρκία, όμως η Αναντολού Εφές πήρε το ροζ φύλλο, εκμεταλλευόμενη τα λάθη της ομάδας μας.

Ο φετινός Ολυμπιακός, μπορεί να είναι εξαιρετικός, όμως σίγουρα δεν μπορεί να έχει συμβόλαιο με την επιτυχία. Κι η απώλεια είναι μες στο πρόγραμμα. Η ήττα είναι αναπόφευκτο μέρος του αθλητισμού. Και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά μέσα στην ομάδα.

Παρά την ήττα από την Αναντολού Εφές, δεν βγάζει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα εκτός πορείας. Το να νικήσει στην έδρα της Εφές δεν θα ήταν υπέρβαση για τον Ολυμπιακό, αλλά η ήττα αυτή δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί χαλαρά. Καθώς θα μπορούσε να είχε φύγει νικητής με καλύτερη διαχείριση των κρίσιμων στιγμών.

Έγινε… viral το θεαματικό flopping του Λεσόρ! (vid)
Έγινε… viral το θεαματικό flopping του Λεσόρ! (vid)

Ολυμπιακός: Να συνεχίσει με καλή ψυχολογία ενόψει της συνέχειας

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

Ο Ολυμπιακός δεν μπορεί απλά να σηκώσει τους ώμους και να αποδεχτεί την ήττα. Η νοοτροπία του συλλόγου είναι πάντα να αγωνίζεται για το αήττητο, να πολεμά μέχρι το τέλος. Η ήττα στην Κωνσταντινούπολη δεν ήρθε επειδή η Εφές έκανε τα πάντα σωστά. Αλλά επειδή ο Ολυμπιακός έκανε δικά του λάθη. Κάτι ανάλογο συνέβη και στην πρεμιέρα της Euroleague κόντρα στη Φενερμπαχτσέ, όπου πάλι οι λεπτομέρειες έκριναν το αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του πρέπει να μάθουν από αυτές τις ήττες και να δουλέψουν σκληρά για να αποβάλουν τα λάθη τους. Ειδικά όταν βρίσκονται σε κρίσιμες φάσεις απέναντι σε ανταγωνιστικές ομάδες. Η συνέχεια της Euroleague απαιτεί συνέπεια και συγκέντρωση, καθώς κάθε λάθος μπορεί να κοστίσει.

Ο επόμενος αντίπαλος, η Μπάγερν στο Μόναχο, αποτελεί μια σκληρή δοκιμασία. Η ομάδα πρέπει να δείξει ότι έμαθε από τα λάθη της και να συνεχίσει να προοδεύει, αποδεικνύοντας ότι μπορεί να βγαίνει πιο δυνατή από κάθε τεστ. Μόνο έτσι θα φτάσει ξανά ψηλά.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24