Ο Ανδρέας Βαρώτσος, νέος ήρωας στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», σώζει τους Βρεττάκους από τη χρεοκοπία. Μάθε όλες τις εξελίξεις και τα επόμενα επεισόδια!

Στη σειρά Η Γη της Ελιάς, αναμένονται μεγάλες ανατροπές. Ο Γρηγόρης Βαλτινός κάνει την εμφάνισή του. Θα υποδυθεί τον Ανδρέα Βαρώτσο. Ο ρόλος του είναι καθοριστικός για την οικογένεια των Βρεττάκων. Ο Βαρώτσος γίνεται συνέταιρος τους. Μάλιστα, θα πάρει ποσοστό 51% στην επιχείρηση τους στην Αθήνα. Όλα ξεκινούν από τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Βρεττάκοι. Έχουν επενδύσει σε κτήματα στην Αττική.

Νέος ήρωας στη σειρά «Η Γη της Ελιάς»: Σώζει τους Βρεττάκους από τη χρεοκοπία!

Τα πράγματα, όμως, δεν πήγαν όπως σχεδίαζαν. Τα κτήματα στη Μάνη τους προκαλούν ζημιές. Το λάδι που παρήγαγαν δεν πληροί τα συμφωνημένα στάνταρ ποιότητας. Οι Αμερικάνοι αγοραστές επιβάλλουν μεγάλη ποινική ρήτρα. Οι Βρεττάκοι βρίσκονται σε οικονομική δυσχέρεια. Σαν να μην έφτανε αυτό, έρχεται η απαγωγή του Ισίδωρου. Οι απαγωγείς απαιτούν μεγάλο χρηματικό ποσό. Η οικογένεια βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας.

Στη συνέχεια, έρχεται η Μαργαρίτα με μία σωτήρια λύση. Είχε πάει στην Ιταλία για σεμινάριο. Εκεί συναντά τον Ανδρέα Βαρώτσο. Είναι ο πρώην εργοδότης της και γνωρίζονται χρόνια. Η Μαργαρίτα τον προτείνει στους Βρεττάκους. Ο Βαρώτσος δέχεται να γίνει συνέταιρός τους. Έτσι, με την καθοδήγησή του, οι Βρεττάκοι γλιτώνουν τη χρεοκοπία.

Ο Ανδρέας παίρνει το 51% της επιχείρησης. Η έλευσή του αλλάζει τα πάντα. Όπως φαίνεται, αυτός ο νέος ήρωας στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» θα φέρει μεγάλες ανατροπές στα επόμενα επεισόδια.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο THRYLOS24, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) thrylos24.gr.


«Όλα τα Spoiler [ΚΛΙΚ ΕΔΩ] για τα αγαπημένα σας Reality [ΚΛΙΚ ΕΔΩ] η σειρές [ΚΛΙΚ ΕΔΩ] αποκλειστικά και μόνο ΕΔΩ [ΚΛΙΚ ΕΔΩ]! Αν θέλετε να είστε ΠΑΝΤΑ ένα βήμα πιο μπροστά κάντε ένα Like (Κλικ εδώ) στην σελίδα που αφορά μόνο τα Spoiler. Μείνε ένα βήμα πιο μπροστά από τις εξελίξεις…»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24