Ο Ισίδωρος παίρνει μια απρόσμενη απόφαση στη σειρά «Η Γη της Ελιάς», παρά την αντίθεση του Μάνου, ενώ η αναχώρησή του για την Αμερική οδηγεί σε απαγωγή. Δείτε τι ακολουθεί!

Η σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς» υπόσχεται συγκλονιστικές εξελίξεις. Ο Ισίδωρος, παρά τις αντιρρήσεις του Μάνου, παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει τις ισορροπίες. Μια καταστροφική ζημιά στην παραγωγή λαδιού τους φέρνει αντιμέτωπους με μια μεγάλη ρήτρα από τους Αμερικανούς συνεργάτες τους. Η οξύτητα του λαδιού δεν είναι καλή, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν με οικονομική καταστροφή.

Ο Ισίδωρος κάνει πίσω: Ποια ανατροπή φέρνει στη σειρά «Η Γη της Ελιάς»

Ο Ισίδωρος αποφασίζει να ταξιδέψει στην Αμερική για να λύσει το πρόβλημα προσωπικά. Ενημερώνει τον Μάνο και την Ιουλία, λέγοντας: «Φεύγω για την Αμερική μόνος μου για να το κανονίσω». Ο Μάνος είναι αντίθετος με αυτή την κίνηση, αλλά ο Ισίδωρος παραμένει αποφασισμένος.

Ταυτόχρονα, η Μαρίνα είναι πεπεισμένη ότι η Αντιγόνη κρύβει κάτι. Η Αντιγόνη, μάλιστα, συμμαχεί με την πρώην σύζυγο του Ισίδωρου, κάτι που αναμένεται να δημιουργήσει νέες εντάσεις.

Πριν φύγει όμως ο Ισίδωρος για την Αμερική, παίρνει μια ακόμα σημαντική απόφαση. Αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στην Αμαλία, με την οποία σκεφτόταν να χωρίσει. Ενδίδει στις πιέσεις της εγγονής του, Αγγελικούλας, η οποία τον παρότρυνε να τα ξαναβρεί με την Αμαλία. Έτσι, της λέει: «Αποφάσισα να μην προχωρήσω στο διαζύγιο και να σου δώσω άλλη μια ευκαιρία». Η Αμαλία ξαφνιάζεται από τα λόγια του, ενώ ο Μάνος διαφωνεί έντονα, φοβούμενος πως αυτή η επανασύνδεση θα φέρει νέα προβλήματα στην οικογένεια.

Ο Ισίδωρος αναχωρεί για την Αμερική, όμως εκεί τον περιμένει μια νέα περιπέτεια. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, τα ίχνη του χάνονται, καθώς πέφτει θύμα απαγωγής. Η ιστορία του στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» πρόκειται να πάρει νέα, απρόβλεπτη τροπή.

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο THRYLOS24, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) thrylos24.gr.


«Όλα τα Spoiler [ΚΛΙΚ ΕΔΩ] για τα αγαπημένα σας Reality [ΚΛΙΚ ΕΔΩ] η σειρές [ΚΛΙΚ ΕΔΩ] αποκλειστικά και μόνο ΕΔΩ [ΚΛΙΚ ΕΔΩ]! Αν θέλετε να είστε ΠΑΝΤΑ ένα βήμα πιο μπροστά κάντε ένα Like (Κλικ εδώ) στην σελίδα που αφορά μόνο τα Spoiler. Μείνε ένα βήμα πιο μπροστά από τις εξελίξεις…»


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24