Ο Ολυμπιακός έχει την πολυτέλεια για αυτήν τη βδομάδα να είναι πάνοπλος, αντιμετωπίζοντας την Κυριακή τον Λεβαδειακό.

Κάθε λόγο να χαμογελάει έχει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, καθώς ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για ένα απαιτητικό πρόγραμμα με επτά αγώνες μέσα σε 22 ημέρες. Η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει αντιπάλους σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League. Αλλά ο Βάσκος προπονητής μπορεί μέχρι στιγμής να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του.

Ολυμπιακός: Οι πάντες τέθηκαν στη διάθεση του Ισπανού

Στη σημερινή (18/10) προπόνηση, οι πάντες έδωσαν το παρών και τέθηκαν στη διάθεση του έμπειρου κόουτς.

Οι Τσικίνιο, Ζέλσον Μαρτίνς και Γουίλιανς, οι οποίοι είχαν ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, ξεπέρασαν τα προβλήματά τους. Κι ως εκ τούτου είναι έτοιμοι να ενισχύσουν τους «ερυθρόλευκους» στο επόμενο ματς. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό στη Stoiximan Super League την Κυριακή (20/10), προτού ταξιδέψει στη Σουηδία για να αγωνιστεί απέναντι στη Μάλμε για το Europa League, τέσσερις ημέρες αργότερα.

Επιπλέον, οι Πιρόλα, Γιάρεμτσουκ και Παπακανέλλος έχουν ξεπεράσει την ίωση που τους ταλαιπωρούσε και συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση στο Ρέντη. Αυτό προσθέτει ακόμα περισσότερες επιλογές στον Μεντιλίμπαρ, ο οποίος καλείται να αξιολογήσει την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του. Αλλά και να σχεδιάσει τα πλάνα του για τους επικείμενους αγώνες.

Ο Ολυμπιακός θέλει να ξεκινήσει με το «δεξί» τη σειρά των αναμετρήσεων. Επιδιώκοντας αρχικά να πάρει τους τρεις σημαντικούς βαθμούς στη Super League. Στη συνέχεια, οι Πειραιώτες επιθυμούν να πανηγυρίσουν ακόμα μία νίκη στην Ευρώπη, μετά την εντυπωσιακή επικράτηση 3-0 επί της Μπράγκα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Με την ομάδα σε καλή κατάσταση και όλους τους παίκτες διαθέσιμους, ο Θρύλος είναι έτοιμος για τις προκλήσεις που έρχονται!

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24