Ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ, μετά την τρομερή εμφάνιση στη Ρουμανία και τη νίκη με 3-0 σετ επί της Μπράσοφ, θα ξεκινήσει προετοιμασία απ' το Σάββατο.

Ο Ολυμπιακός ΟΝΕΧ ήταν εξαιρετικός στη Ρουμανία, καθώς στο πρώτο ματς για τον 3ο προκριματικό γύρο του CEV Champions League επικράτησε με 3-0 σετ. Πραγματοποιώντας μια σπουδαία εμφάνιση σε αυτήν την απαιτητική αναμέτρηση. Η νίκη αυτή δεν είχε μόνο βαθμολογική σημασία, αλλά και ψυχολογική, καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδας έδειξαν τη δύναμή τους. Φέρνοντάς τους πιο κοντά στην πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Ωστόσο, η αποστολή τους δεν έχει τελειώσει ακόμα, αφού στον επαναληπτικό αγώνα την προσεχή Τρίτη (22/10) στο κλειστό του Ρέντη, χρειάζονται να κατακτήσουν μόλις δύο σετ για να «κλειδώσουν» την πρόκριση.

Ολυμπιακός ΟΝΕΧ: Στη Ρουμανία για το πρώτο βήμα!
Ολυμπιακός ΟΝΕΧ: Στη Ρουμανία για το πρώτο βήμα!

Ολυμπιακός ΟΝΕΧ: Πλέον… στρέφεται στη ρεβάνς!

Μετά τη νίκη στο Μπρασόφ, η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε την Παρασκευή το μεσημέρι στις 12:00 από την πόλη, με προορισμό το Βουκουρέστι. Το ταξίδι διήρκεσε περίπου τρεις ώρες, και από εκεί στις 18:00 η ομάδα «πέταξε» προς την Αθήνα. Η άφιξη στην ελληνική πρωτεύουσα ήταν λίγο πριν τις 20:00, και οι παίκτες επέστρεψαν στα σπίτια τους μετά τις 21:00. Ολοκληρώνοντας την ημέρα με το ταξίδι της επιστροφής. Η προετοιμασία για τον επαναληπτικό ξεκινά το Σάββατο, με την προσοχή όλων να στρέφεται στη σημαντική αναμέτρηση της Τρίτης.

Ο προπονητής της ομάδας, Αντρέα Γκαρντίνι, μετά την επιβλητική νίκη με 3-0 σετ στη Ρουμανία, δήλωσε πως: «Παραμένουμε συγκεντρωμένοι για τη ρεβάνς στην έδρα μας. Πρέπει να κερδίσουμε και εκεί», δείχνοντας την αποφασιστικότητα και τη σωστή νοοτροπία που διακατέχει την ομάδα. Ο Ολυμπιακός θέλει να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στους ομίλους του CEV Champions League με τον καλύτερο τρόπο, προσφέροντας θέαμα στους φιλάθλους του στο «Μελίνα Μερκούρη».

Ο κόσμος της ομάδας καλείται να στηρίξει δυναμικά την προσπάθεια των παικτών στον κρίσιμο αυτόν αγώνα. Καθώς η πρόκριση στους ομίλους θα αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα για την πορεία της ομάδας σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Αλλά επιπλέον θα επιβραβεύσει τη συνολική προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι στιγμής.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24