Ο Ολυμπιακός, σαν σήμερα, επικράτησε του Εργοτέλη με 2-3, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έλληνα στράικερ, Κώστα Μήτρογλου.

Σαν σήμερα, στις 18 Οκτωβρίου 2014, ο Ολυμπιακός πέτυχε μία από τις πιο συναρπαστικές εκτός έδρας νίκες της χρονιάς. Επικρατώντας με 3-2 του Εργοτέλη στο «Παγκρήτιο». Ο αγώνας αυτός αποτέλεσε σταθμό στην πορεία των «ερυθρολεύκων» προς την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος στην ιστορία τους. Και είχε ως πρωταγωνιστή τον Κώστα Μήτρογλου.

Η κρητική ομάδα προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ, με τα γκολ του Γιουσούφ στο 44′ και του Χαντί στο 56′.

Ολυμπιακός: Ήδη ψάχνεται μεταγραφικά – Αυτός είναι «κλεισμένος»
Ολυμπιακός: Ήδη ψάχνεται μεταγραφικά – Αυτός είναι «κλεισμένος»

Ο Ολυμπιακός όμως, με τον Μίτσελ στον πάγκο, βρήκε τις λύσεις και αντέδρασε άμεσα. Ο «πιστολέρο» Κώστας Μήτρογλου, που είχε επιστρέψει στους Πειραιώτες ως δανεικός από τη Φούλαμ, ισοφάρισε αρχικά στο 45′ σε 1-1.

Στη συνέχεια, ο Τσόρι Ντομίνγκες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 73′ έκανε το 2-2, αναπτερώνοντας τις ελπίδες του Ολυμπιακού για την ανατροπή.

Η αποκορύφωση ήρθε στο 91’, όταν ο Μήτρογλου, με ωραία προσωπική ενέργεια, σημείωσε το νικητήριο γκολ. Διαμορφώνοντας το τελικό 3-2 και χαρίζοντας στην ομάδα του μία πολύτιμη νίκη.

Αυτή η ανατροπή έδωσε στον Ολυμπιακό την απαραίτητη ψυχολογική ώθηση για τις σημαντικές επερχόμενες αναμετρήσεις απέναντι στη Γιουβέντους για το Champions League και τον Παναθηναϊκό στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η συγκεκριμένη νίκη αποδείχθηκε καταλυτική για τη συνέχεια της σεζόν. Ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση της ομάδας στην πορεία προς την κατάκτηση του τίτλου.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24