Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στην Πόλη με σκοπό να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του και να «κόψει» την κακή παράδοση απέναντι στην Εφές, για την Ευρωλίγκα.

Το αποψινό παιχνίδι που δίνει ο Ολυμπιακός επί της Αναντολού Εφές για την 4η αγωνιστική της Euroleague αναμένεται να είναι μια πραγματική μάχη. Καθώς οι δύο ομάδες επιδιώκουν να κλείσουν την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της διοργάνωσης με νίκη. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο «Basketball Development Center», με τις δύο ομάδες να έχουν υψηλές προσδοκίες για τη φετινή σεζόν. Παρά τις σημαντικές αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στα ρόστερ τους. ΕΦΕΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε Live Streaming.

▶️ΣΟΚ προσφορά* χωρίς κατάθεση 🔴

Έγινε… viral το θεαματικό flopping του Λεσόρ! (vid)
Έγινε… viral το θεαματικό flopping του Λεσόρ! (vid)

Το παιχνίδι αυτό αποτελεί έναν από τους παραδοσιακούς «ευρωπαϊκούς» αγώνες της Euroleague. Αναμφίβολα με ιστορική σημασία και δυνατά στατιστικά, όπου το αποτέλεσμα αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos B.C. (@olympiacosbc)

ΕΦΕΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE STREAMING: Οι Τούρκοι ψάχνουν να βρουν ρυθμό!

Η Αναντολού Εφές βρίσκεται σε φάση αναπροσαρμογής. Καθώς το περασμένο καλοκαίρι προχώρησε σε αρκετές σημαντικές μεταγραφές. Με στόχο φυσικά να επιστρέψει στην κορυφή της Euroleague.

Με τον Τόμισλαβ Μιγιάτοβιτς να έχει αναλάβει επίσημα τα ηνία της ομάδας μετά την περασμένη σεζόν, η Εφές έχει ενισχυθεί με πρωτοκλασάτους παίκτες. Όπως είναι ο φόργουορντ Τζόρνταν Νουόρα, ο Στάνλεϊ Τζόνσον, ο Ρόλαντς Σμιτς και ο σέντερ Βενσάν Πουαριέ. Παράλληλα, κράτησε τον βασικό κορμό της περασμένης σεζόν. Προσδοκώντας σε μια άνετη πρόκριση στα play-offs. Μιας και τα τελευταία δύο χρόνια έμεινε εκτός της postseason.

Η Εφές έχει ξεκινήσει τη φετινή σεζόν με κάποιες ασταθείς εμφανίσεις. Κάτι που φάνηκε και στην πρόσφατη ήττα της από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 93-91, σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δείχνει ότι ακόμη αναζητά τον αγωνιστικό της ρυθμό. Αλλά η ποιότητα του ρόστερ και η εμπειρία των παικτών της μπορούν να τη βοηθήσουν να φτάσει σε υψηλά επίπεδα απόδοσης στη συνέχεια της διοργάνωσης. Στη σημερινή αναμέτρηση, το πρόβλημα για τον Μιγιάτοβιτς είναι η μη πλήρης ετοιμότητα του γκαρντ Χόλατζ, γεγονός που ενδέχεται να επηρεάσει τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του.

▶️ΣΟΚ προσφορά* χωρίς κατάθεση 🔴

ΕΦΕΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Θέλει να «σπάσει» την κακοδαιμονία

Από την πλευρά του Ολυμπιακού, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει ως στόχο να φτάσει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο Final 4 της Euroleague. Με την φιλοδοξία αυτή τη φορά να ανέβει στην κορυφή.

Οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν ένα εξαιρετικό ρόστερ. Το οποίο έχει ενισχυθεί με ποιοτικούς παίκτες, όπως ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, αν και αμφότεροι παραμένουν τραυματίες και δεν θα αγωνιστούν απόψε. Το βάθος του Ολυμπιακού και η ικανότητά του να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και στις δύο πλευρές του παρκέ του επιτρέπουν να διεκδικεί νίκες σε κάθε παιχνίδι. Κάτι που αποδείχθηκε και στη νίκη με 89-68 επί της Ολίμπια Μιλάνο την περασμένη Τρίτη στο ΣΕΦ.

Αυτή η αναμέτρηση θα αποτελέσει ένα ακόμη τεστ για τον Ολυμπιακό. Που θα πρέπει να διαχειριστεί τις απουσίες βασικών παικτών, καθώς εκτός των ΓουίλιαμςΓκος και Μιλουτίνοφ, ο Κίναν Έβανς επίσης δεν είναι διαθέσιμος. Ο Μπαρτζώκας θα πρέπει να βρει τρόπο να καλύψει αυτά τα κενά και να διατηρήσει την ισορροπία της ομάδας του. Ενόψει μάλιστα της απαιτητικής συνέχειας στη Euroleague.

ΕΦΕΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ποια κυριαρχεί απέναντι στην άλλη; 

Στατιστικά, οι δύο ομάδες έχουν ένα πολύ ισορροπημένο παρελθόν στις αναμετρήσεις τους. Με την Αναντολού Εφές να μετρά 25 νίκες έναντι 24 του Ολυμπιακού. Ενώ η τουρκική ομάδα έχει καταφέρει να κερδίσει στα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της κόντρα στους Πειραιώτες.

Το αποψινό ματς, λοιπόν, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να σπάσει αυτήν την παράδοση και να κλείσει τη «διαβολοβδομάδα» με το απόλυτο. Κάτι που θα τον ανεβάσει ψυχολογικά και θα ενισχύσει τις ελπίδες του για μια επιτυχημένη πορεία στη σεζόν.

▶️ΣΟΚ προσφορά* χωρίς κατάθεση 🔴

Τέλος, το παιχνίδι αυτό δεν θα είναι απλά μια αναμέτρηση για το αποτέλεσμα. Αλλά και ένα κρας τεστ για τις δύο ομάδες, οι οποίες ακόμη προσπαθούν να βρουν τον αγωνιστικό τους ρυθμό μετά τις καλοκαιρινές προσθήκες και τις ανακατατάξεις.

Οι προπονητές θα δοκιμάσουν σχήματα, θα ελέγξουν τη φυσική κατάσταση των παικτών τους και θα προσπαθήσουν να αντλήσουν πολύτιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

Όλα αυτά, καθιστούν το ματς Αναντολού Εφές – Ολυμπιακός ένα από τα πιο ενδιαφέροντα της αγωνιστικής. Με τον νικητή να κερδίζει περισσότερα από απλά δύο βαθμούς.

ΕΦΕΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι ΕΔΩ

Δείτε ΕΔΩ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις | 21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24