Ο Γιουσούφ Γιαζίτσι θα πάρει θέση στην αποστολή ή και την ενδεκάδα την Κυριακή από τον Μεντιλίμπαρ, στο ματς με τον Λεβαδειακό;

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (20/10, 16:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» συνεχίζεται, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να αντιμετωπίζει κάποιες προκλήσεις ως προς τη διαχείριση του ρόστερ.

Ένα από τα σημαντικά ερωτήματα αφορά τον Γιουσούφ Γιαζίτσι, ο οποίος δείχνει να ανεβαίνει σταδιακά και διεκδικεί χρόνο συμμετοχής.

Super League: Αλλαγή ώρας στα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού της 9ης αγωνιστικής
Super League: Αλλαγή ώρας στα ματς Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού της 9ης αγωνιστικής

Παρόλο που ο Τούρκος μεσοεπιθετικός δεν είναι ακόμα στο 100% της ετοιμότητάς του, ο Μεντιλίμπαρ θα κληθεί να αποφασίσει αν θα του δώσει λεπτά στον αγώνα αυτό. Ή αν θα προτιμήσει να τον προφυλάξει ενόψει των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Ποιοι μπαίνουν στην εξίσωση του Μεντιλίμπαρ;

Στην εξίσωση μπαίνει και ο Μπακούλας, ο οποίος έχει πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή. Ο νεαρός παίκτης έχει δείξει καλή πρόοδο στις προπονήσεις και θα μπορούσε να αποτελέσει μια αξιόπιστη λύση από τον πάγκο. Εφόσον βέβαια ο Μεντιλίμπαρ αποφασίσει να του δώσει την ευκαιρία να βοηθήσει την ομάδα.

Από την άλλη, ερωτηματικά παραμένουν οι περιπτώσεις των Πιρόλα και Γιάρεμτσουκ, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση τις τελευταίες ημέρες.

Η συμμετοχή τους στην αποστολή θα εξαρτηθεί από το πόσο γρήγορα θα αναρρώσουν και αν θα είναι σε θέση να προπονηθούν κανονικά πριν από το ματς. Το ίδιο ισχύει και για τον Παπακανέλλο. Ο οποίος αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί τις επόμενες ημέρες από το ιατρικό επιτελείο.

Ο Μεντιλίμπαρ θα πρέπει να διαχειριστεί προσεκτικά τους παίκτες του. Λαμβάνοντας υπόψη την απαιτητική συνέχεια με τα παιχνίδια τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός επιδιώκει να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, και η σωστή διαχείριση των τραυματισμών και της φυσικής κατάστασης των παικτών του θα είναι κρίσιμη για τη συνέχιση της επιτυχημένης πορείας της ομάδας.

Μιχάλης Μαχαίρας

Γεννημένος στη χρυσή γενιά των 90’s, ένας άκρως ενεργητικός χαρακτήρας, με μια μπάλα του μπάσκετ στο χέρι, και στο άλλο το κασκόλ του ΘΡΥΛΟΥ, φορώντας φυσικά την ένδοξη «ερυθρόλευκη» με τον Έφηβο στο στήθος. Ήρωάς του ο τεράστιος Βραζιλιάνος μάγος «Ζιο», με τον οποίο είναι ερωτευμένος.

Παρακολουθεί χρόνια τον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος του πλανήτη, με τους πιο …τρελούς οπαδούς. Είναι η πρώτη σκέψη αφότου ξυπνήσει και η τελευταία πριν κοιμηθεί. Απ’ το μαιευτήριο, ακούγεται πως η πρώτη εμφάνιση έγινε με ένα στυλό και ένα χαρτί. Δεν ήταν τυχαίο… Μεγαλώνοντας, έπρεπε να σπουδάσει αυτό το αντικείμενο, και να το εξασκήσει, γράφοντας κυρίως για αθλητικά, αφού ο έρωτας με τον ΘΡΥΛΟ είχε καταλήξει σε …γάμο ζωής!

Στην πρώτη έκθεσή του στο δημοτικό έβαλε τίτλο, υπότιτλο, φωτογραφία, λεζάντα και έδωσε χαρακτηρισμό γραμματοσειράς! Σπούδασε στο Queen Margaret University of Edinburgh (BA In Media Productions/Journalism). Αρκετά πολυάσχολος, έχει ασχοληθεί με ραδιόφωνο και πληθώρα αθλητικών σαιτ και μπλόγκ (ως προς τη δημιουργία, αλλά και ως προς την αρθρογραφία), αθλητικών και μη, αφού η δημιουργία κειμένων και η αποτύπωση της σκέψης στο χαρτί, είναι η απόλυτη χαλάρωση και αποφόρτιση της ημέρας… Μιλάει λίγο, εκεί που πρέπει, γράφει πολύ.

Εάν δε δημιουργεί κείμενα, θα τον βρείτε στο πλησιέστερο γήπεδο μπάσκετ. Για τους πιστούς αναγνώστες και συνοδοιπόρους, η νέα του «ερυθρόλευκη στέγη» είναι το thrylos24.gr, γράφοντας για τον πρώτο του έρωτα και τον παντοτινό…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24