Η Θύρα 7 απευθύνει το δικό της κάλεσμα, ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης που δίνει ο Ολυμπιακός με τη Φάιβερς, για το EHF Cup.

Η Θύρα 7 απευθύνει το δικό της θερμό κάλεσμα στους φιλάθλους του Ολυμπιακού ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης με τη Φάιβερς για το EHF Cup. Η στήριξη του κόσμου είναι καθοριστική για την ομάδα. Καθώς οι «ερυθρόλευκοι» επιδιώκουν να κάνουν ένα δυνατό βήμα προς την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στο γήπεδο της ομάδας στην Χαλκίδα. Και η Θύρα 7 καλεί όλους τους φιλάθλους να γεμίσουν τις κερκίδες, προσφέροντας με τη φωνή και την ενέργειά τους, μία ατμόσφαιρα «καυτή». Η συμμετοχή των φιλάθλων είναι απαραίτητη για να δώσουν ώθηση στους παίκτες του Ολυμπιακού. Οι οποίοι θα χρειαστούν τη στήριξή τους για να αντιμετωπίσουν την πρόκληση.

Θύρα 7: «ΟΛΟΙ στην κατακόκκινη Χαλκίδα!» (pic)
Θύρα 7: «ΟΛΟΙ στην κατακόκκινη Χαλκίδα!» (pic)

Η Θύρα 7 τονίζει πως οι αναμνήσεις από τις προηγούμενες ευρωπαϊκές επιτυχίες του Ολυμπιακού είναι νωπές και καλεί όλους να ενωθούν για μια ακόμα σπουδαία βραδιά. Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να παλέψει και οι φίλοι του θα είναι εκεί για να τον στηρίξουν!

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η Θύρα 7:

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24