Δύο ακόμη κανάλια προσθέτει στο δυναμικό του ο μιντιακός όμιλος του Βαγγέλη Μαρινάκη, η Alter Ego Media, ενισχύοντας την παρουσία του στον τομέα της ενημέρωσης και στις αθλητικές μεταδόσεις.

Δύο ακόμη κανάλια προσθέτει στο δυναμικό του ο μιντιακός όμιλος του Βαγγέλη Μαρινάκη, η Alter Ego Media!

Ήδη έχει κάνει τα πρώτα του βήματα το Mega Play, η υβριδική «συχνότητα» του καναλιού με μεταδόσεις του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (χάντμπολ, πόλο κλπ.).

Δύο ακόμα κανάλια από τον Βαγγέλη Μαρινάκη!
Δύο ακόμα κανάλια από τον Βαγγέλη Μαρινάκη!

Θα λανσαριστεί λοιπόν προσεχώς ως Mega News ή Megs 24, που θα προσπαθήσει να ανταγωνιστεί το ERTnews με συνεχές ειδησεογραφικό πρόγραμμα. Την εποπτεία του καναλιού θα έχει ο Σταμάτης Μαλέλης. Ο νέος τηλεοπτικός σταθμός θα αξιοποιήσει το δυναμικό του ειδησεογραφικού τμήματος του Mega σε λίγα νέα πρόσωπα που θα έχουν συντονιστικό ρόλο. Μέρος του προγράμματος θα παράγεται σε συνεργασία με το One του Διονύση Παναγιωτάκη, με τη συνδρομή εταιρείας παραγωγής του επιχειρηματία.

Και το Mega Play, ως υβριδική τηλεόραση, θα παραμείνει για τις μεταδόσεις.

Παράλληλα, ετοιμάζεται και δεύτερο καινούργιο κανάλι και θα απευθυνθεί πρωτίστως στο φίλαθλο κοινό. Στην επέτειο των 100 χρόνων από την ίδρυση του Ολυμπιακού, θα κάνει πρεμιέρα το Olympiakos TV. Και σ’ αυτόν τον σταθμό θα αξιοποιηθούν έμψυχο δυναμικό και τεχνικός εξοπλισμός του Mega.

Μεγάλο μέρος του προγράμματος θα παράγεται από το αθλητικό τμήμα του καναλιού ενώ πολύτιμο είναι και το αρχείο του συλλόγου.

Πηγή: dailymedia.com.gr

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24